Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENIK I AKTIVIST

Rachid Taha nastupa na ovogodišnjem Subversive Festivalu

Rachid Taha
13.03.2014.
u 13:48

Tahin koncert održat će se 11. svibnja u Tvornici kulture

Ovogodišnji, 7. Subversive Festival od 3. će do 17. svibnja u Zagrebu kupiti više od 100 vodećih svjetskih intelektualaca, znanstvenika, umjetnika, filmaša, aktivista i društveno odgovornih građana na temu Moć i sloboda u doba kontrole: mreže – ideologija – alternative, izvijestili su organizatori.

Bit će prikazano preko 40 najnovijih i najznačajnijih igranih i dokumentarnih filmova od kojih će najboljima biti dodijeljena festivalska nagrada Wild Dreamer, a posebna novina u programu je premijerno gostovanje glazbenika i aktivista Rachida Tahe. Tahin koncert održat će se 11. svibnja u Tvornici kulture.

>> Subversive festival bez Bandića, Keruma...!?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije