Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neposlušna Farmerica

Sluškinja Blaženka odbija raditi

farma
Foto: Nova TV
1/8
30.09.2015.
u 16:00

Blaženka je svima poručila da je ovoga tjedna na godišnjem i da ne planira apsolutno ništa raditi.

Uloga slugi na farmi, osim što jednoga vodi sigurno u duel, jest i da rade one najprljavije poslove, a čini se kako ovotjedna sluškinja Blaženka ne poštuje Gazdaričinu odluku. Blaženka je svima poručila da je ovoga tjedna na godišnjem i da ne planira apsolutno ništa raditi.

-Radiš, trudiš se i što onda? Ne vrijedi ništa! Onda neću raditi!- izjavila je Blaženka ogorčena na Saru. Kako kaže, Sara je trebala birati riječi i razmisliti o tome prije nego što kaže, a najviše ju je pogodilo to što je Sara rekla da Ivica jede zajedno s ostalim farmerima dok ona mora jesti sama u kuhinji.

-Ni meni se to što je Sara rekla nije svidjelo, meni koja sam sebična i loša po nekim stvarima- kazala je Anamarija složivši se s Blaženkom o Sarinom postupku, dok je samozatajna Miriam stala na Sarinu stranu te rekla kako je ona došla na poziciju Gazde i da svima bude uzor.

-O čemu mi pričamo Bubice? Ona ima 23 godine i ona će tebi biti uzor?- priupitala ju je Blaženka i dodala: -Daj Bubice, živiš u svijetu mašte! Šta si došla na farmu da glumiš nešto?

Hoće li Blaženka popustiti i prijeći preko Sarinih izjava ili će cijeloga tjedna biti na godišnjem, ne propustite pratiti u Farmi od 20.15 na Novoj TV!

>>Blaženka: 'Ja i Ivica smo na istoj strani. Dobio on čačkalicu ili ja, izbacit će netko Annu!'

>>Odabir Gazde na Farmi gledalo 649 tisuća gledatelja

Komentara 2

MA
Marko7777
18:06 30.09.2015.

Pa koji vam je k.... !koliko vam placaju da svaki dan morate pisat o takvim glupostima ko i o big brotheru i neka to ljudi i mladez gledaju

GR
grodar
16:15 30.09.2015.

Odmah van

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije