Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najgledaniji format

Odabir Gazde na Farmi gledalo 649 tisuća gledatelja

farma
Foto: Nova TV
1/7
29.09.2015.
u 17:18

Emisija ''Farme'' u ponedjeljak bila je najgledanija od početka emitiranja showa

Interes gledatelja za događanja na najpoznatijem imanju u zemlji je u porastu, a uz epizodu Farme u ponedjeljak 28.rujna bilo je čak 649 tisuća gledatelja te je emisija ostvarila 35,7 posto udjela u gledanosti.

Osim što je i ovaj put Farma bila najgledaniji format dana na svim televizijama, to je bila ujedno i najgledanija epizoda Farme od samog početka emitiranja showa.

Napetosti u showu ne nedostaje, te gledatelji bez sumnje sa zanimanjem prate sve događaje na farmi kao i odnose između farmera Ivice, Josipa, Romana, Alda, Ivana, Anne, Sare, Anamarije, Blaženke i Miriam.

Drugi najgledaniji program dana ovog ponedjeljka bio je Dnevnik Nove TV uz kojeg je bilo više od 576 tisuća gledatelja, a među TOP 3 najgledanijih programa dana bila je i popularna serija Kud puklo da puklo uz koju se zabavilo više od pola milijuna gledatelja.

>>Tko na Farmi prljavo igra?

>>Nova gazdarica Sara smirivala sukob među farmerima

Komentara 2

RI
rikavac
18:29 29.09.2015.

650000 gledalo farmu. Jel to broj retardirani ljudi koji to gledaju. Fujjj. imal ista normalno za gledanje nego ovakvo sto. Ovo je da ti se zivot zgadi.

SP
SplickiTovar
21:08 29.09.2015.

Odnosno cjelokupna glasačka mašinerija hdza i par retardiranih koji inače ni ne glasaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije