Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ronaldo, gledaj i plači

Ćorluka postao svjetski hit, urnebesne montaže nasmijat će vas do suza

Vedran Ćorluka
Foto: Facebook/ Twitter
1/11
13.06.2016.
u 17:58

– Vidjeli ste kako se svi borimo i bacamo na glavu. Jeste li vidjeli kako je Ćorluka dao sve od sebe? – kazao je nakon susreta njegov suigrač Ivan Rakitić.

Vedran Ćorluka bio je uz Luku Modrića junak jučerašnje pobjede Hrvatske nad Turskom (1:0). Hrvatski branič odigrao je vrhunski u obrani, spriječio je nekoliko opasnih naleta Turaka, posebno u sudačkoj nadoknadi kad je sjajnim uklizavanjem spriječio opasnost u našem kaznenom prostoru.

No, borbenost koju je pokazivao tijekom susreta zadivila nas je još i više od pravovremenih intervencija. I ne samo nas već cijeli svijet koji mu se divi. Tukli su Čarlija tijekom cijelog susreta, naši liječnici tri puta su ga šivali, krv je šikljala na sve strane, ali on se uporno dizao s travnjaka i nastavljao igrati. Odigrao je muški do samoga kraja, a poslije toga proslavio je na buran način. Zasigurno se prisjetio suza i boli koje su mu prouzročili ti isti Turci prije osam godina na EP-u u Austriji i Švicarskoj.

– Vidjeli ste kako se svi borimo i bacamo na glavu. Jeste li vidjeli kako je Ćorluka dao sve od sebe? – kazao je nakon susreta njegov suigrač Ivan Rakitić.

Ćorluka je dobio malu poštedu, ali na kraju će biti sve u redu.

– Vedran je dobro i to je najvažnije. Nastradao je u jednom sudaru glavama gdje je dobio ranu koju smo mu odmah zašili. No, kako je igrao dalje, nismo uspjeli zaustaviti krvarenje pa smo više puta mijenjali zavoje, kazao je dr. Nemec.

U međuvremenu je Čarli postao svjetski hit, navijači iz cijelog svijeta krenuli su sa šaljivim fotomontažama od kojih će vas neke nasmijati do suza....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 22

DU
Deleted user
18:51 13.06.2016.

Ćorluka,Hrvatski vitez kakovih je malo na svijetu.

TO
tonkica
18:36 13.06.2016.

Vau, svijet je okinuo od srece sto se muskarac ponasa na nogometom polju za promjenu kao muskarac. -_-

Avatar wakanda
wakanda
19:36 13.06.2016.

svaka čast Ćorluki, malo je takvih igrača!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije