Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRTUALNI OBRAČUN

Kanada i Rusija na Twitteru zaratile zemljopisnim kartama

Twitter
Foto: Twitter
1/2
29.08.2014.
u 10:50

Kanađani su prvo bocnuli Ruse, koji su odgovorili idući dan

Natezanje između zapadnih sila i Rusije preselilo se i na Twitter. U ovom slučaju "zaratila" su predstavništva Kanade i Rusije pri NATO-u.

Prvo su Kanađani na svom službenom profilu na Twitteru objavili šaljivu geografsku kartu na kojoj je Ukrajina označena kao "Nije Rusija".

"Zemljopis može biti težak. Evo vodiča za ruske vojnike koji se stalno gube i 'slučajno' ulaze u Ukrajinu", objavljeno je u srijedu na profilu Canada at NATO.

Rusko predstavništvo odgovorilo je dan poslije, također kartom, na kojoj je ukrajinski poluotok Krim označen kao dio ruskog teritorija.

"Pomažemo kanadskim kolegama da uhvate korak sa suvremenim zemljopisom Europe", objavili su Rusi na Twitteru.

 

>> CIA na Twitteru: Ne, ne znamo gdje je Tupac, ni vašu lozinku

>> Hakiran Medvedevov profil na Twitteru: 'Sramim se, dajem ostavku'

Komentara 43

Avatar Kojo Oborina Ujka
Kojo Oborina Ujka
13:24 29.08.2014.

Nisu zaratili Konađani sa Rusima nego okupatori kanadtske teritorije za Rusima

Avatar cheguevara
cheguevara
12:06 29.08.2014.

patria, pametni, sposobni, casni i moralni ljudi moraju zapovjedati nasom planetom, ili nas nece biti. Ne mozemo dati nemoralnim amerima, sto siju ratove i mizeriju po svijetu, da kroje sudbinu nasoj planeti. Oni su pokazali sta znaju, odnosno da nista osim pljacke drugo i ne znaju.

IR
iraira
15:14 29.08.2014.

Jedini ispravni komentar pogledajte malo povijest na ovu temu je dao bubuljica. Okupatori kanadske teritorije zaratili sa rusima na twiteru. Ako ti okupatori nastave svijet ima jos oko sto godina. Ono sto su indijanci cuvali tisucima godina oni su unistili za 200 god. Nije ni cudoo po genetici osobine su prelazne a znamo da su tada lopovi i ubice naselili ameriku. Jedina opcija da budu slobodni. Meni je zao i rusa i ukrajinaca ali vise ukrajinaca jer oni su nasjeli. I ono najbitnije nikada nisu ameri englezi bili nasi prijatelji niti ce biti. 99% amera niti ne zna da hr postoji. Cista glupost ameri sve naplacuju od 41kad su engezima prodavali pa do dana danasnjeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije