Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrhunska kozmetika

Uz pomoć šminke do 'manjeg' nosa

šminkanje make up
Foto: Shutterstock
10.06.2014.
u 15:09

Ove naputke možete kombinirati s trikovima za veći izgled očiju.

Je li moguće pomoću make upa napraviti vizualno manji nos i ako je moguće, molim da navedete na koji način.

(Božica, Zagreb)

Iako u tom smislu nije moguće napraviti značajne razlike, ako je riječ o krupnijem nosu, odgovarajući make up može djelomice “ublažiti” njegovu veličinu.

Za početak, trebat će vam korektor, koji inače nanosite na podočnjake, prištiće ili druge nepravilnosti na vašem licu. Nanesite ga po sredini nosa u tankoj pravilnoj liniji, a zatim nježnim pokretima razmažite rubove linije i “utapkajte” korektor u kožu nosa. Za vizualno smanjenje može poslužiti i bronzer, koji se također treba nanijeti po dužini nosa, s lijeve i desne strane nakon što je već stavljen korektor.

Važno je da bronzer bude nekoliko nijansi tamniji od kože, a preporučaju se hladniji zemljani tonovi. Ako radite dnevni make up, nemojte pretjerivati sa slojevima, no kada je riječ o večernjem izdanju, možete se malo “zaigrati”, posebno u ljetnim večerima.

Ove naputke možete kombinirati s trikovima za veći izgled očiju.

>>Trikovi za izbjegavanje masnog sjaja na licu

>>Uz pomoć kisika do svježeg i sjajnog izgleda kože lica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije