Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u iščekivanju kraljevića...

TOP 11 poznatih trudnica plave krvi koje svi obožavaju

poznate trudnice
Foto: Getty, Rex/Guliver
1/11
24.09.2014.
u 17:53

Svaka majka prinčeva i princeza ima svoju priču koja je na neki način obilježila njezinu trudnoću, a svima je zajedničko to da su ih mediji pratili od prvoga do posljednjeg mjeseca

Sretna vijest da su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, William i Kate, i službeno objavili kako očekuju svoje drugo dijete potaknula nas je da na jednome mjestu okupimo poznate trudnice plave krvi te se zajedno prisjetimo kako je kojoj dami iz kraljevskih redova u njihovo vrijeme stajao trudnički trbuh.

Vijest o tome da uskoro stiže novi nasljednik uvijek je radosna vijest za svaku kraljevsku obitelj. Međutim, svaka majka prinčeva i princeza ima svoju priču koja je na neki način obilježila njezinu trudnoću, a svima je zajedničko to da su ih mediji pratili od prvoga do posljednjeg mjeseca.

Ti nezaboravni prizori ostali su u sjećanju njihovih podanika i cijeloga svijeta.

Naravno, najzanimljivije su stare snimke, ali ni one novijeg datuma nisu ništa manje važne. Ipak je riječ o trudnicama.

>>Teški dani za Kate Middleton zbog druge trudnoće

>>Jay Z pokrenuo 'šuškanje': Beyonce je opet trudna?

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:28 24.09.2014.

Od kud ideja da svi obozavaju navedene "princeze"? I sto se tice gdje Spencer, humanitarni rad nikako se ne moze povezati s njom, nego s njezinim ljubavnikom, Dodiem Al Fayedom, koji je pokrenuo sve "humane akcije" Diane Spencer. I uvijek I iskljucivo prema muslimanskom stanovnistvu. Pa nije li prije par tjedana izasao clanak u kojem njezin sin jasno govori kakva je u stvari bila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije