Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazi dario nakić

Ministar Ostojić smijenio ravnatelja zadarske Opće bolnice

dario nakić
Filip Brala/PIXSELL
02.10.2012.
u 12:51

Upravno vijeće zadarske bolnice ranije je utvrdilo da je riječ o političkoj smjeni i odbilo smijeniti Darija Nakića.

Ministar zdravlja Rajko Ostojić smijenio je danas ravnatelja zadarske Opće bolnice Darija Nakića. Prije oko mjesec dana Upravno vijeće zadarske Opće bolnice negativno se očitovalo o zahtjevu ministra Ostojića za Nakićevu smjenu, no ministar ju je naposljetku ipak potpisao.

>>Upravno vijeće zadarske bolnice odbilo smijeniti ravnatelja Nakića

Upravno vijeće zadarske bolnice utvrdilo je da je riječ o političkoj smjeni i da stoga neće postupiti po naputku ministra koji se za smjenu odlučio nakon nalaza komisije koja je, kako su izvijestili iz ministarstva, utvrdila niz nepravilnosti u poslovanju Opće bolnice Zadar.

Za 14.30 sati najavljena je konferencija za novinare sad već bivšeg ravnatelja Darija Nakića.

Komentara 2

Avatar Prodanović
Prodanović
13:12 02.10.2012.

A dobro, što sada, državi ti neda lovu i traži od tebe da plaćaš, a nema!!!

DO
doktor1
12:15 03.10.2012.

Ravnatelji i šefovi odjela se politički postavljaju i poltički odlaze već dugi niz godina i što je tu čudno??? Tako je u Zagrebu, Zadru i bilo gdje drugdje bez iznimke. U bolnicama radi prosječan kadar a onaj koji nešto vrjedi nema šansu jer je nepodoban u timuu. Šefovi biraju nesposobne poslušne jer su sami prosječni. Prvorazredni šefovi biraju prvorazredne suradnike. Takvo što u hrvatskim bolnicama ne postoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije