Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SREDIŠTU GRADA

VIDEO Incident u Đakovu: Autom uletio u zgradu Gradske uprave, nožem lovio portira i prijetio

đakovo
Foto: Screenshot
20.02.2017.
u 11:42

Na snimci objavljenoj na Facebooku vidi se kako muškarac s automobilom izlazi iz haustora nakon čega ga policajci izvlače iz automobila.

Rano jutros u Đakovu došlo je do incidenta nakon što se mušarac automobilom zabio u vrata Gradske uprave, a prije toga je prijetio prodavačici i nožem razbio šalter Fine. Muškarac je nožem lovio i portira, a policija ga je ulovila na korzu.

- Čovjek je očito psihički bolestan, nema to apsolutno nikakve veze s politikom. Prvo je u trgovini s obućom izvrijeđao radnicu, tražio da mu da cipele, lupao. Pa je u Fini nožem razbio šalter i onda se zabio automobilom u masivna hrastova vrata na ulazu u Gradsku upravu. S nožem u ruci trčao je za portirom po zgradi. Odmah sam otišao dolje, u međuvremenu je on izišao, šetao malo po korzu pa ga je policija uhitila - ispričao nam je gradonačelnik Zoran Vinković ističući još jednom kako taj čovjek nije iz Đakova "nema doticaja s gradom, nije politički vezano niti upereno protiv njega".

- To je ona ista osoba koja je krajem siječnja vukla automobilom i potom ostavila lešinu svinje pred Gradskom upravom. Sud ga je pustio, zanima me hoće li to učiniti sad. Najveći je problem u svemu što je on nekoga mogao ubiti. Tim putem prolaze djeca, turistički vodiči vode grupe turista - upozorava on.

Vinković kaže kako se ne osjeća ugroženo i uplašeno za svoju sigurnost.

- Obožavam Kennedyja, ali ja nisam Kennedy, nema mjesta bombastičnim naslovima - zaključuje.

Novi radio objavio je na svojoj Facebook stranici snimku na kojoj se vidi kako je muškarac vozio automobil te kako mu prilaze policajci.

>> Godinama iznuđivao bivšu djevojku: 'Ubit ću te i pobit ću ti cijelu obitelj!'

>> Ubojicu pustili s psihijatrije, on odmah prijetio ženi

Komentara 11

TO
tommekhr
10:43 20.02.2017.

samo je trebao u sabor uletiti i bio bi drzavni junak !!!

DO
dopizdilomi
11:23 20.02.2017.

Kako nam radi država i institucije još uvijek je takvih stvari premalo.

MA
matiasmartinis19
11:11 20.02.2017.

sad će netko zaradit deseterostruko na popravku vrata...hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije