Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularni pjevač

Policija pronašla Mladena Grdovića četiri dana nakon što je pobjegao s mjesta nesreće

mladen grdović,policija (1)
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
09.03.2015.
u 14:11

Grdović je na raskrižju Starčevićeve i Tuđmanove ulice izletio na nogostup, oštetio jedno vozilo i svojim se skupocjenim Mercedesom zaustavio u prometnom znaku

Policija je četvrti dan nakon prometne nesreće koju je Mladen Grdović izazvao u petak rano ujutro uspjela pronaći zadarskog pjevača.

Podsjetimo, on je na raskrižju Starčevićeve i Tuđmanove izletio na nogostup, oštetio jedno vozilo i svojim se skupocjenim Mercedesom zaustavio u prometnom znaku. Potom je napustio mjesto prometne nesreće i policiji bio nedostupan sve do ponedjeljka. Razgovorom s Grdovićem utvrđeno je da je on vozio automobil i skrivio prometnu nesreću, pa mu slijede optužni prijedlozi za izazivanje prometne nesreće i bijeg s mjesta nesreće.

Grdović je imao više prometnih nesreća koje je napravio u alkoholiziranom stanju pri čemu je napravio i veliku materijalnu štetu na svojim skupocjenim vozilima. U više se navrata liječio zbog problema s alkoholom, a je li i u posljednjoj prometnoj nesreći bio pod utjecajem alkohola nije poznato, a ni izmjereno budući da ga je policija pronašla tek četiri dana.

Doznajemo da je policija dolazila ispred Grdovićeve kuće, ali da ga ondje nisu pronašli. Nije se javljao ni novinarima.

>> Grdović Mercedesom izletio na nogostup i udario u vozilo

Komentara 53

DA
danebi
14:27 09.03.2015.

..imao vise prometnih nesreca u alkoholiziranom stanju? I jos ima vozacku? A tako.... Nis, popravite mu Mercedes, znak i osteceni auto na racun drzave i to je to. Zasto bi se zbog takvih malenkosti uzrujavali?

CA
campa
14:23 09.03.2015.

Pronašli ga kad se je do kraja otrijeznio.Da su ga htjeli nači našli bi ga.

NG
nenad.grofelnik
14:32 09.03.2015.

Baš me zanima da li će pijanac biti kažnjen kao i ostali smrtnici? Da li će u pritvor, da li će ostati bez dozvole i koliko kuna će platiti državi s obzirom da je poznat policiji kao počinitelj ponavljač?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije