Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propucan sa 4 metka

Preminuo otac 10-mjesečne bebe ranjene u Zadru

Zadar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
29.12.2014.
u 08:44

Beba se u zagrebačkoj bolnici u Klaićevoj prema sadašnjim informacijama oporavlja iako je zadobila teške ozljede opasne po život nakon što je propucana jednim metkom u glavu

U zadarskoj općoj bolnici sinoć je preminuo 49-godišnjak kojeg je 23. u ranim jutarnjim satima zajedno s njegovim 10-mjesečnim sinom u Zadru propucao iz pištolja 55-godišnjak.

Preminulog muškaraca napadač je propucao s četiri metka u glavu i prsa i nakon pet dana borbe 49-godišnjak je preminuo od teških ozljeda. Beba se u zagrebačkoj bolnici u Klaićevoj prema sadašnjim informacijama oporavlja iako je zadobila teške ozljede opasne po život nakon što je propucana jednim metkom u glavu.

Podsjetimo, napadač je napao supruga i sina svoje bivše supruge ispred njihove kuće u Kijevskoj ulici u Zadru, a napad na bivšu suprugu 55-godišnjaka spriječio je 39-godišnji susjed koji je, dok je napadač mijenjao spremnik pištolja i trčao, potrčao prema bivšoj supruzi, udario 55-godišnjaka koji je potom pobjegao i predao se policiji.

>> Napadač iz Zadra pred sucem, beba stabilno, otac kritično

>> Beba upucana u Zadru stabilno, o njoj se brine cijeli tim liječnika

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:28 29.12.2014.

Sve na dušu suda koji nije reagirao prvi puta kada je bezobzirni nasilnik i ubojica već pucao prije nekih desetak godina. Hrvatsko sudstvo nalazi puno razloga kako da oslobodi a ne osudi nasilnike i kriminalce. To je najslabiji dio društva koji se danas iživljava nad najsiromašnijim građanima, plijeni im imovinu zbog lihvarskih bankarskih kamata. Sada smo došli da nakon pljačkaša i pretvorbenih kriminalaca i ubojice mirno izlaze iz sudova.

MI
Misericordia
11:08 29.12.2014.

Bože, jadan čovjek, jadna obitelj...Žena ostala sama s troje djece...Daj Bože da beba u potpunosti ozdravi i da ne pati od posljedica tako grozne ozljede mozga. Trebat će im svaka pomoć, nadam se da imaju širu obitelj od koje će dobiti potporu i utjehu...Sva sreća da je onaj hrabar susjed omeo manijaka koji bi djeci bio ubio i majku...Ovo je previše potresno, iskrena sućut obitelji

KO
kontrasvegaisvakoga
11:53 29.12.2014.

e sad pitam ja...ako oduzmeš djetetu oca s namjerom, ako oduzmeš muža ženi s namjerom, ako pokušaš oduzeti dijete majci s namjerom...kolika je kazna za to, ima li uopće kazne za to, može li se kazniti dovoljno s bilo kojom kaznom takav monstrum. bojim se da nema dovoljne kazne, a kad se nešto ovako dogodi, pomislim da bi bilo dobro da postoji neki božji sud jer ljudski ga ne može dovoljno kazniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije