Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava

Napadač iz Zadra pred sucem, beba stabilno, otac kritično

Zlatko S.
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/10
24.12.2014.
u 13:25

Stravičan događaj u zadarskom naselju Bili brig šokirao je cijeli Zadar gdje i danas građani u nevjerici komentiraju kako se to uopće moglo dogoditi

Zadranin (49) kojeg je jučer oko 10 sati upucao 55-godišnjak je kritično, a 10-mjesečna beba je stabilno nakon što je hospitalizirana u bolnici u Zagrebu. Potvrđeno nam je to u zadarskoj bolnici gdje su jučer utvrdili da je 49-godišnjak, bivši suprug Zadranke, majke 10-mjesečne bebe i sadašnje supruge 55-godišnjaka, ispucao u oca i sina cijeli šaržer metaka iz pištolja.

Otac je zadobio četiri prostrijelne rane glave i grudnog koša, a beba jednu prostrijelnu ranu glave. Napadač je priveden oko 13 sati istražnom sucu na zadarskom sudu uz kaznenu prijavu za teško ubojstvo u pokušaju.

Policija je izvijestila da je u stravičnom događaju pred Badnjak u Zadru ozlijeđen i 39-godišnji muškarac. Riječ je o susjedu koji je spriječio da 55-godišnjak ne napadne i svoju bivšu suprugu koja se u trenutku napada na njezina današnjeg supruga i sina nalazila u kući. Taj je 39-godišnjak izbio pištolj iz ruke napadaču nakon čega je ovaj pobjegao i predao se u zadarsku policiju.

Stravičan događaj u zadarskom naselju Bili brig šokirao je cijeli Zadar gdje i danas građani u nevjerici komentiraju kako se to uopće moglo dogoditi, pogotovo jer je 55-godišnjak prije 12 godina već nasrnuo na svoju bivšu suprugu i njezina današnjeg supruga propucavši im mecima iz pištolja ulazna vrata. Za to je dobio 6 mjeseci zatvora uvjetno.

>> 'Da nije bilo susjeda, napadač bi ubio bivšu suprugu'

Komentara 18

GO
gornjasica
14:48 24.12.2014.

Što taj manijak nije sebi propucao tintaru a ne bebici i ocu...Nije ni čudo što ga je EX napustila...Sa manijakom je teško živjeti...

FI
fiberglas
14:18 24.12.2014.

Još jedan Paravinja? Sad će zajeee... i sud i zdravu pamet...kamen okolo vrata i s Mula u more šnjin!

PL
plotto
15:17 24.12.2014.

Vratiti smrtnu kaznu što prije,a za ovakve slučajeve što brži i što kraći postupak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije