Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hip-hop festival

Započeo Fresh Island festival! "Nulti dan" uz DJ zvijezde festivala oduševio Kalypso!

fresh island festival
Foto: Bruno Zlomislić
1/14
16.07.2015.
u 17:49

Fresh Island Festival 2015 na Zrću sada je u punom tijeku, održava se u Kalypsu, Papayi i Aquariusu, traje do 17. kolovoza

Najveći europski hip-hop festival Fresh Island, započeo je ovaj tjedan na plaži Zrće partyjem u novouređenom klubu Kalypso. Nastupile su ALL STAR DJ zvijezde festivala, Kalypso je bio prepun, klubom su kružile pozitivne vibre i sjajna atmosfera koja je potrajala do ranih jutarnjih sati.

Fresh Island Festival 2015 na Zrću sada je u punom tijeku, održava se u Kalypsu, Papayi i Aquariusu, traje do 17. kolovoza, a headlineri su Pusha T, Action Bronson i Joey Bada$$.

Još stignete posjetiti Novalju i biti dio najvećeg hip-hop festivala u ovom dijelu svijeta.

>>Kalypso ne staje: Završio Hideout, započeo Hard Island!

>>Gužva u Kalypsu čitav dan i noć: Hideout Festival je u tijeku!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije