Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24. ožujka

Tonći Huljić i Madre Badessa rasprodali Lisinski, traži se stolica više!

Tonći Huljić
Foto: PR FOTO
21.03.2015.
u 14:25

Uvod u sam koncert biti će prikazivanje nagrađenog dokumentarnog filma nakon čega će uslijediti koncert s repertoarom pjesama s Huljićeva dva samostalna albuma, Ka hashish i Panika

Jedan od svakako očekivanijih koncerata, koji će obilježiti proljetni dio godine je onaj kojeg će održati Tonči Huljić sa svojim Madre Badessa bandom, u utorak, 24. ožujka u po mnogima, glazbenom hramu, Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Uvod u sam koncert biti će prikazivanje nagrađenog dokumentarnog filma nakon čega će uslijediti koncert s repertoarom pjesama s Huljićeva dva samostalna albuma, Ka hashish i Panika, a Tonči će predstaviti i hitove koje je u svojoj dugogodišnjoj karijeri napisao za Olivera Dragojevića, Petra Grašu, Doris Dragović i mnoge druge poznate domaće pjevače.

Upravo te pjesme zaživjet će u potpuno novim aranžmanima, a bit će ih zanimljivo čuti uz pratnju etno instrumenta Tončijevog Madre Badessa banda.

Za sve one koji su uspjeli kupiti ulaznice za koncert Tonča Huljića i Madre Badessa vidimo se u utorak u Lisinskom!

>>Tonči Huljić, kao pravi Dalmatinac, vapi da na setu 'ubije oko'

Komentara 4

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
18:58 21.03.2015.

Ja mu osobno nebi došo na koncert ni da mi je iza kuće, a ko voli nek ide, ja neću...

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
21:30 21.03.2015.

Ovo mi je posebno drago za čut, mislim da se traži stolica više. Već sam se pobojal kak se traži stolac više.

LA
Latz
08:21 23.03.2015.

Lisinski ima sjedala, a ne stolice..... bar je oduvijek tako imao ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije