Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intimno druženje

Sandi Cenov koncertom u Gavelli slavi 25 godina na sceni

sandi cenov
Foto: Promo
1/4
09.12.2016.
u 09:58

Pjevač će obožavateljima prirediti jedinstvenu koncertnu večer naziva 'Oči u oči', u četvrtak 09.02.2017. u zagrebačkom Gradskom dramskom kazalištu Gavella

Jedinstveni glazbeni zavodnik i autor brojnih romantičnih ljubavnih stihova, na najljepši će mogući način, uz vašu pomoć, proslaviti dvadeset i pet godina glazbenog djelovanja.

Sandi Cenov na jedinstvenoj koncertnoj večeri pod naslovom 'Oči u oči', u četvrtak 09.02.2017. u 20:00 sati, u zagrebačkom Gradskom dramskom kazalištu Gavella proslavit će ovu godišnjicu sa svojim obožavateljima. 

Uz njegove pjesme odrasle su generacije obožavatelja, a Sandi će četvrt stoljeća karijere pretvoriti u odličan koncertni program, koji će se savršeno uklopiti u intimni prostor Gavelle. Na ovom projektu Sandi radi već duže vrijeme sa svojim timom suradnika, a na romantičnoj večeri u Gavelli kao gosti iznenađenja pridružit će mu se i kolege glazbenici, čija ćemo vam imena uskoro otkriti.

- Svi oni koji su bili na mojim koncertima znaju sa koliko emocija nastupam i koje pružam publici, a oni koji to nisu doživjeli, imaju sada prigodu u Gavelli - pročuje Sandi uoči koncerta.

Nastup u Gavelli, nazvan je po aktualnom Sandijevom hitu 'Oči u oči', koji je u kratkom vremenu osvojio srca slušatelja i struke.

Kako zvuče najveći hitovi iz prebogate dvadeset petogodišnje karijere poput, 'Malena', 'Nebo', 'Žena budi mi ti, 'Popravi mi dan', 'Još jedna o njoj', 'Stoljeća ne mijenjaju ljude', 'Za nas ljude izgubljene', 'To je to' ili 'Jelo, Jelena', uvjerite se sami u jedinstvenoj koncertnoj večeri 'Oči u oči' Sandi Cenov, zagrebačko Gradsko dramsko kazalište Gavella, četvrtak 09.02.2017. u 20:00 sati.

Ulaznice za koncert, po cijeni od 80 kn, nabavite putem sustava Eventim. Do Gavelle, u Sandijevim spektakularnim live izvedbama možete uživati na nadolazećim koncertima: 17.12. Zadar, Yachting Club, 25.12. Split, Vanilla Bar (Tradicionalni Božićni koncert)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije