Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Get ready to rock!

Rock eksplozija u Vintage Industrial baru, dolaze Gruhak i Picksiebner

Gruhak i Picksiebner
Foto: Promo foto National Geographic
02.02.2015.
u 10:07

Ne propustite odličan rock live happening koji je povezao sjever i jug Hrvatske.

Zapišite datum 20.2.2015 jer će tu večer kultni zagrebački Vintage Industrial bar pogodit prava rock eksplozija, koja će spojiti sjever i jug Hrvatske.

Nakon sjajnih koncerata i live poslastice koju je nedavno pripremila legendarna YU Grupa, dugogodišnje prijateljstvo dvaju popularnih rock bandova Gruhaka i Picksiebnera spojit će se u nezaboravnu rock večer, koja će svim posjetiteljima ponuditi vrhunsku live svirku.

Gruhak classic rock band iz Dubrovnika, najpoznatiji po svojim izvrsnim rock obradama, svira više od petnaest godina, a iza sebe ima preko 400 nastupa diljem Lijepe naše i Europe, te se smatra jednim od najboljih rock cover bendova s ovih prostora. Jedni su od rijetkih hrvatskih bandova koji su proputovali dobar dio Europe uključujući cijelu Ukrainu, a imali su i turneju po Njemačkoj i Engleskoj, gdje su između ostalih svirali i u kultnom 100 Clubu u kome su svirali najpoznatije rock legende poput Stonesa, Beatlesa i Claptona, Metallice i Sex Pistolsa. I svjetski giganti u auto-industriji nisu ostali imuni na live nastupe Gruhaka, pa su svirali u Berlinu kao posebni gosti Volkswagen privatne zabave, te u Flensburgu kao gosti na festivalu kojeg održava Audi svake godine.

Izdali su i prvi autorski album ‘Make A Stand’, koji predstavlja klasični rock i blues zvuk u modernom ruhu u pripremi je i novi album.

Na svom terenu Picksiebneri, koji pripremaju najbolje rock tulume dočekati će drage prijatelje iz Dubrovnika i svojim nastupom upotpuniti ovu večer, koju svi ljubitelji dobre live svirke nikako ne bi smjeli propustiti. Vesela ekipa iz Picksiebnera koja je pokazala u više navrata nadmoć u organizaciji najboljih rock veselica ni ovoga puta sve one željne zabave neće razočarati, a uz svoje dubrovačke prijatelje Gruhake ponuditi će sve što treba za rock večer za pamćenje-odličan live nastup i dobru zabavu!

Ulaz do 21 besplatan, a kasnije 20 kn!

>>Najbolji zagrebački demo bendovi sviraju u Vintage Industrial Baru

>>Prvi koncert demo bendova večeras u Vintage Industrial Baru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije