Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pantastic turneja

Prljavo Kazalište uz Ivanjski krijes u Požegi!

Prljavo Kazalište
Foto: PR FOTO
1/2
16.06.2015.
u 14:31

Prljavo Kazališta i Pantastic turneja stigli su do posljednje postaje prije ljetne stanke. U suorganizaciji grada Požege i agencije Fakat. Prljavci nastupaju 20. lipnja, dan uoči tradicionalnog Ivanjskog krijesa, na Trgu Svetog Trojstva.

Na konferenciji za novinare na kojoj je koncert najavljen gradonačelnik Požege Vedran Neferović istaknuo je kako je koncert poklon Grada i Turističke zajednice građanima i građankama Požege te da vjeruje da će se mnogi s nostalgijom prisjetiti vremena kada je odlazak na koncerte Prljavog Kazališta bio u drugim okolnostima.

Legendarni Prljavci Pantastic turnejom obilježavaju 25 godina od nezaboravnog „Zabranjenog koncerta“ na Trgu Republike, no heroje ulice i njihove fanove veže gotovo 40 godina zajedničkog druženja te svaki novi koncert budi brojna lijepa sjećanja. Ove slavljeničke subote Prljavci će se s Požežanima prisjetit svih zajedničkih godina, no zasvirat će i neke nove pjesme koji će ih pratiti na budućim druženjima. Koncert počinje u 21 sat, a prije koncerta Trg Svetog Trojstva pretvara se u oazu zabave i osvježenja! Od prijepodnevnih sati Pantastic refresh zona Požežanima donosi brojne zabavne igre i nagrade, a za najsretnije fanove priprema i posebno iznenađenje – druženje s Prljavim Kazalištem! Pronađite Panove hostese u refresh zoni, ispunite upitnik i, uz malo sreće, prije koncerta upoznajte svoj omiljeni bend!

Požega je posljednja postaja Pantastic turneje prije ljetne stanke, no druženje Prljavaca i njihovih fanova ne prestaje. Turneja se nastavlja 26. rujna kada Prljavci praćeni Pantastic refresh zonom stižu u Čakovec!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije