Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unplugged koncert

Nakon 14 godina Parni valjak stiže u Šibenik!

parni valjak
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
10.08.2015.
u 14:58

Nakon dugih 14 godina, Parni valjak 5.09. stiže u Šibenik, na Tvrđavu sv. Mihovil, gdje će proslaviti svojih 40 godina karijere!

Parni valjak zvuči bolje nego ikad, a na čarobnoj šibenskoj ljetnoj pozornici, svim posjetiteljima pružit će nezaboravan unplugged koncert.

Dvije godine nakon što su objavili hvaljeni album "Nema predaje", jedan od najboljih hrvatskih rock bendova Parni Valjak razveselio je svoje obožavateljenovim singlom "Samo ti (Norma Belle)", što je tek početak proslave 40. godišnjice velike diskografske i glazbene karijere.

Parni Valjak jedan je od najvećih, odnosno najpopularnijih zagrebačkih pop-rock sastava. Osnovan je 29. studenog 1975., a na sceni je do danas ostavio veliki trag.

Ova je grupa jedna od "pokretača" čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a izbacila je brojne hitove kao što su "Lutka za bal", "Stranica dnevnika", "Neda", "Moje dnevne paranoje", "Uhvati ritam", "Jesen u meni", "Ugasi me", "Sve još miriše na nju", "Zastave", "Sunčanom stranom" i brojne druge uz koje odrastaju sve generacije.

Uz te i mnoge druge hitove Parnog valjka, publika će moći uživati upravo na šibenskoj Tvrđavi, u subotu, 5.09.2015. s početkom u 21h.

Ulaznice za koncert u prodaji su od danas, 6.08. na svim prodajnim mjestima Eventima, na blagajnama Tvrđave i u Muzeju grada Šibenika. Prvih 100 kupaca svoju ulaznicu mogu kupiti po 100 kuna dok cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 140 kuna, a na dan koncerta 160 kuna. VIP ulaznica iznosi 180 kuna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije