Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Party mjesec

Najljepše Hrvatice s nestrpljenjem iščekuju lude provode

Ivana Mišura, Lana Kuduz, Petra Frković
Foto: PR FOTO
1/6
10.12.2014.
u 10:45

Miss Universe Ivana Mišura, manekenka Lana Kuduz i najatraktivnija Hrvatica Petra Frković foto kampanjom Gorana Matijašeca, uz klub Groove, najavljuju najzabavniji mjesec u godini.

 Slavljeničko raspoloženje ove je godine počelo ranije nego ikada. Okićen grad, druženja i pozitivna energija zavladali su Hrvatskom. Aktualna Miss Universe, Ivana Mišura jedva čeka prosinac.  'Prvo što me asocira na prosinac je Božić. Kao da taj blagdanski duh budi u ljudima ono najbolje. Topliji su i srdačniji. Ovaj je mjesec definitivno vrijeme druženja i darivanja' - kaže Mišura. 

Tri ljepotice u ELFS kreacijama  Ivana Mišura, manekenka Lana Kuduz i najatraktivnija Hrvatica Petra Frković snimile su foto kampanju za zagrebački klub Groove, kojim najavljuju vesele dane koji su pred nama. 

'Obožavam Božić i uvijek ga provodim s obitelji. Na badnjak uvijek idem na polnoćku i poslije družnje s prijateljima. Ove godine ću ga, kao i svake, provesti u Zagrebu i Slavoniji. U klubu Groove dočekat ću Novu godinu!' – izjavila je prelijepa Lana Kuduz. 

DJ Duix za Badnjak u klubu Groove priprema pravu božićnu bajku, a u petak 26.12. prisjetit ćemo se najpoznatijih hitova iz 2014. godine. Na doček nove 2015. godine plesat ćemo uz DJ-e Viktora Superfine i Duixa.

Cijena ulaznice za doček nove godine je 99 kuna, a uključuje piće dobrodošlice, šampanjca i druga iznenađenja. 

>> O vezi sa slavnim violončelistom: Uz Hausera me veže jaka obostrana simpatija

>> Atraktivna britanska DJ-ica rasplesala domaće zvijezde

>> Seksi Miss Universe Ivana Mišura nikad nije bila ljepša!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije