Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrivanje spomenika i koncert

Let 3 kreće sa novim glazbeno-scenskim ciklusom

Let 3
Foto: PR FOTO
11.03.2015.
u 13:03

Riječka skupina Let3 spremna je za lansiranje novog ciklusa svog glazbeno-scenskog djelovanja, koji će premijerno biti predstavljen svečanim otkrivanje spomenika 'Angela Merkel sere' i koncertom nakon otkrivanja spomenika, u reprezentativnom prostoru zagrebačke Laube, u subotu, 25. travnja.

Uz otkrivanje spomenika, na koncertu će Let3 premijerno odsvirati i sve pjesme sa nadolazećeg novog albuma čiji se izlazak očekuje do ljeta ove godine.

Dugoočekivani novi album, Let3 ujedno najavljuje i novim singlom 'Prdni majko' koji će od danas kreće u eter i možete ga poslušati na službenom Dallas YouTube kanalu:

Spomenik 'Angela Merkel sere' društeno-politički komentar na lokalnu i globalnu stvarnost, na način Leta3, koji će svojim umjetničkim konceptom, sasvim sigurno zaintrigirati, ali vjerujemo i polarizirati javnost i medije.

Fizičke ulaznice za otvorenje spomenika biti će u prodaji od petka, 13.03., i osim za prisustvovanje svečanoj priredbi otvorenja vrijedit će i za koncert Leta3 koji će se održati odmah nakon otvorenja. Sigurno je da će ovo biti događaj i koncert za pamćenje, za koji će se tražiti ulaznica više, pa će tako prednarudžbe i rezervacije ulaznica krenuti već od danas i to na e-mail adrese i telefone Dallasa i Dallas Music shopova (kompletan popis pronađite dolje), dok će online prodaja ulaznica krenuti također danas putem eventim.hr .

Najbrži kupci ili naručitelji ulaznica koje će se do 22.03., prodavati po povoljnijoj 'early bird' cijeni od 10 dolara (70 kn), u ograničenom kontingentu, imaju šanse osvojiti i vrlo ekskluzivnu i prestižnu nagradu.

Naime, 15 najsretnijih fanova koji nabave svoje ulaznice u 'early bird' terminu i pošalju svoje podatke u inbox na Facebook stranici benda, ili kontakte Dallasa ući će u nagradni bubanj, te time imati mogućnost da, ako ih izvuku, budu pozvani na ekskluzivni seminar sa Letom3, koji će se održati petnaestak dana prije otvorenja spomenika i koncerta i na kojem će uz druženje sa članovima Leta3, fanovi moći prisustvovati i sudjelovati u završnim radovima na spomeniku 'Angela Merkel sere'.

Od 23.03. (ili prodaje ograničenog kontingenta), ulaznice će se u pretprodaji prodavati po cijeni od 13 dolara (90 kn), a na dan koncerta po cijeni od 15,5 dolara (110 kn).

Ulaznice će se moći kupiti u Dallas Music Shopovima (Zagreb, Rijeka), Dirty Old Shopu (Zagreb) i putem web stranice Eventima .

Prednarudžbe i rezervacije ulaznica po 'early bird' cijeni primaju se putem slijedećih kontakata:

Dallas Records: dallas@dallas.hr + Dallas Facebook

LET3 FACEBOOK

Dallas Music ShopZagreb

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije