Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matroda

"Hrvatski Martin Garrix" u subotu u novom klubu Moon!

moon
Foto: PR FOTO
1/3
04.11.2015.
u 21:27

Nova zagrebačka clubbing oaza bez narodnjaka i domaće glazbe, klub Moon, priprema još jedan tulum za pamćenje.

U subotu 7. studenog u novom klubu Moon, na programu Moonlight Boogie, gostuje jedan od vodećih hrvatskih producenata elektronske glazbe, 21-godišnji zagrebački producent i DJ, Matroda. Priključuje se resident DJ-u, popularnom MC-u i TV voditelju, Emiliju Dalbellu.

Nova zagrebačka clubbing oaza bez narodnjaka i domaće glazbe, klub Moon, priprema još jedan tulum za pamćenje. Na ulazu će prekrasne hostese svakom gostu uručiti mali muški parfem, a unutra ih dočekuje spektakl. Uz nastup DJ-a Emilija Dalbella i posebnog gosta Matrode, atmosferu će dodatno začiniti i seksi plesačice, a da ne bi samo muška populacija bila zadovolj(e)na, nastupit će i najpoznatiji hrvatski striper Marco Fabrizio Go-Go nastupom sa CO2 puškom.

Matija Rodić, poznat kao "Matroda", mladi je 21-godišnji producent i DJ iz Zagreba. Matrodin remix "California" sa Chris Lake-om ušao je na drugo mjesto najprodavanijih pjesama na Beatportu i u TOP 10 EDM pjesama u 2015. godini i tako postaje prvi Hrvat koji je doživio tako veliki uspjeh u komercijalnoj EDM sceni. Njegov i Chris Lake-ov remix podržan je i puštan od najvećih svjetskih DJ-eva i producenata kao što su: Diplo, Calvin Harris, Oliver Heldens, Pete Tong, Fedde Le Grand, Showtek, Don Diablo i mnogi drugi. Zbog godina, glazbenog pravca, ali i stila te kreativnosti, Matroda je dobio nadimak "hrvatski Martin Garrix".

Sa Dominikom Kovačevićem član je DJ/producentske grupe - "NOVKA". Oni su prvi Hrvati koji će izdavati za najpoznatiju EDM izdavačku kuću - Spinnin Records. Njihov prvi singl "Poezia" je u samo 20 dana imala vise od 100.000 slušanja na Soundcloudu. Prvi veliki support stiže od poznatog francuskog future/deep house producenta Tchamija, koji je stavlja u svoj vlastiti službeni promo video. Od tada stupaju u kontakt sa managerom od Tchami-a i Dj Snake-a. Njihovi novi EP "Zalazak" promoviran je na najpoznatijem blogu "YourEDM", gdje ih nazivaju: "THE FUTURE OF HOUSE MUSIC". Matroda također dobiva podrške od domaće scene i domaćih producenata koji ga svrstavaju među talentiranijim producentima i DJ-ima ovih prostora, a bio je višegodišnji resident kluba Aquarius na Zrću, pa sezone 2015. prelazi u klub Noa, u kojem je ovog ljeta proveo sezonu...

>>Tina Katanić otkrila koju glazbu sluša privatno

>>Novi noćni klub "Moon" u subotu otvara svoja vrata!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije