Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26. lipnja

Grupa Colonia otvara ljetnu koncertnu sezonu u Aurori!

colonia
Foto: PR FOTO
1/7
20.05.2015.
u 16:00

Ljeto u Primoštenu službeno započinje nešto kasnije od kalendarskog, točnije 26.6. otvorenjem Aurore i vatrenim nastupom koncertne atrakcije Colonije.

Jedan od najvećih i najposjećenijih klubova na Jadranskoj obali , primoštenska Aurora, otvara svoja vrata krajem lipnja, a za najtoplije godišnje doba najavljuju brojna događanja i vrhunsku zabavu.

Čast da otvori sezonu legendarnog kluba ovog ljeta pripala je upravo Coloniji. Njihov energičan nastup, obilje hitova, raspoloženi dvojac Indira i Boris jamci su odličnog provoda i garancija da nećete pogriješiti ako tu toplu ljetnu večer odlučite provesti u primoštenskom klubu.

Za otvorenje će, uz doplatu, biti organiziran i poseban autobusni prijevoz iz Splita i Šibenika, a očekuje se do posljednjeg mjesta popunjen klub.

Ulaznice u prodaji od 25.05.2015. !

Ulaznice za koncert Colonie u primoštenskoj Aurori u prodaji su od 25.5. u sustavu Adria Ticket po cijeni od 60kn

Colonia trenutno promovira svoj aktualni singl "Tragovi" čiji videospot izlazi ovih dana.

>>Dance groznica trese metropolu – koncert Colonie u Green Gold Clubu!

>>Poznati izvođači ovogodišnjeg CMC festivala u Vodicama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije