Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najpoželjnija party arena

Evo što vas sve očekuje u Kalypsu ovo ljeto!

kalypso
Foto: Promo foto
1/6
20.07.2015.
u 14:06

Kalypso gotovo 30 godina na clubbing sceni čini klub Kalypso na plaži Zrće jednim od najstarijih beach klubova u jugoistočnom dijelu Europe

Kalypso gotovo 30 godina na clubbing sceni čini klub Kalypso na plaži Zrće  jednim od najstarijih beach klubova u jugoistočnom dijelu Europe. Novi dizajn, kompletan "u drvu", integriran u šumski ambijent, najkvalitetniji sound i light sustav na Zrću i spektakularan i bogat program bez pauze između festivala i partyja , istaknuli su Kalypso kao jednu od najpoželjnijih party arena u Hrvatskoj. 

Garden of Art @ Kalypso 
"GOA – Garden Of Art" je spektakularan, mističan program vrhunske scenografije, koji se održava svakog ponedjeljka u klubu Kalypso. Glazbena tematika je Future House, relativno nov glazbeni žanr, koji se razvio pod palicom Olivera Heldensa i Robina Schultza. Svira resident DJ-ica kluba Pacha Ibiza, B. Jones, a njezin nastup upotpunjuje scenski plesni spektakl mistično kostimiranih sexy D-Queens djevojaka, cirkusna vratolomija prekrasnih žena na visećem hula-hopu i još 12 artista... 

Color Sensation @ Kalypso 

Color Sensation je glazbeno-scenski spektakl boja nastao po uzoru na indijske partyje na kojima tisuće ljudi plešu na “kiši boja” od kojih nebo postaje ružičasto, žuto, zeleno, crveno ili plavo. Od popularne plaže Goa, glazbeni festivali boja ubrzo su preplavili čitavu Indiju i Nepal, pa i cijeli svijet. Takozvani “hippie prah” je u potpunosti prirodan, dakle organski i savršeno je siguran, zdravstveno gledano. Brigu na stranu, preostaje jedino zabava. Ljetna senzacija boja u Kalypsu, Color Sensation, održat će se 4. kolovoza u sklopu festivala Stereoforest . 

Stereoforest Festival @ Kalypso 
Kalypso ove godine organizira i vlastiti festival Stereoforest, od 2. kolovoza do 6. kolovoza, u suradnji s agencijom Pro Eventum, a na njemu gostuju velika imena kao što su nizozemska globalno popularna zvijezda R3hab (2. kolovoza.), ili Šveđani Dimitri Vangelis & Wyman (3. kolovoza). Uz ta gostovanja, Stereoforest festival sadrži i spektakularne vizualno-glazbene programe "Garden of Art" (3. kolovoza) i "Colors  Sensation" (4. kolovoza). Festivalski spektakl upotpunit će internacionalne zvijezde Deorro, Justin Prime i Marien Baker te Joe 2 Shine i DJ Daisy s domaće DJ scene.

>>Kalypso ne staje: Završio Hideout, započeo Hard Island!

>>Gužva u Kalypsu čitav dan i noć: Hideout Festival je u tijeku!

Komentara 1

TE
TechnoCroat
19:29 20.07.2015.

Sudeci po slici, ovaj kalypso vise slici na "sausage fest". Zenskama ni traga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije