Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
feštao s obožavateljicama

Beogradski reper napravio uzavrelo ozračje u bjelovarskoj diskoteci Alcatraz

Beogradski reper KS Djomla
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/8
12.10.2014.
u 13:15

Prema običaju sjajan provod na koncertu potrajao je do ranih jutarnjih sati

Bjelovarska diskoteka Alcatraz iznova je bila dupkom puna, a za nezaboravni provod posjetitelja do ranih jutarnjih sati ovog se puta pobrinuo raspoloženi beogradski reper KS Djomla.

U popularnom
bjelovarskom "zatvoru" ne pamti se kada je netko od izvođača pozvao obožavatelje da mu se priključi na bini, a upravo im je to priuštio Djomla, kojega su pokraj DJ "pulta" okružile uglavnom djevojke.

U takvom uzavrelom ozračju pjevali su se hitovi poput "Gajba puna piva", "Mama mia", "Prskaj" ili pak "Kada dođe ljeto".

>> Jole: Imao sam ih na tisuće, ali nikada nisam napravio isti koncert

Foto: Damir Spehar/PIXSELL/ Ilustracija

Komentara 3

DU
Deleted user
13:56 12.10.2014.

Božesačuvaj....

ME
melinda
16:01 12.10.2014.

posto hoces rodena u bosni i dodi u zagreb gdje hoces vidjeces domovnicu putovnicu mjesto rodenja nacionalnost i sta te jos zanima

ME
melinda
15:02 12.10.2014.

Pa mene je sramota vise reci da sam hrvatica.Pa mi mrzimo sve koji nisu hrvati a ubrzo cemo i sami sebe poceti mrziti,pa gospodo zar mi moramo biti najnegostoljubljiviji narod na ovoj planeti to je bolest ponasajmo se evropski a ne kao da smo u kamenome dobu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije