Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUT KEČERA

Umalo makljaža u ringu nakon Cro Copove pobjede: Drviš i Mlinarić protiv Fujite i Sappa!

Bob Sapp
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
31.12.2014.
u 15:44

Bila je riječ očito o insceniranoj situaciji koja i priliči japanskom "kečerskom" mentalitetu, no ne i Filipoviću koji nije, bar se tako činilo, bio previše impresioniran ovakvom idejom.

Još nije ni dobio svoj novi/stari pojas nakon nokauta protiv Ishiija, a Cro Cop se umalo našao u još jednom meču u istom ringu – bolje bi bilo reći "makljaži". Doduše, bila je riječ o očito insceniranoj situaciji koja i priliči japanskom "kečerskom" mentalitetu, no ne i Filipoviću koji nije, bar se tako činilo, bio previše impresioniran ovakvom idejom.

O čemu se zapravo radilo? Odmah poslije završetka meča Cro Copa i Ishiija, u ring je uletio bivši Filipovićev veliki protivnik Kazuyuki Fujita. Skinuo je majicu poput gorile i pokušao je izazvati makljažu i izazvati Cro Copa na međusobni dvoboj. Odmah se tu umiješao i Bob Sapp koji je "spremno" čekao ispred ringa, ali i Stipe Drviš i Mario Mlinarić koji su bili uvučeni u ovu točku, piše Fightsite.

Dakako, lakovjerna japanska publika ili barem jedan njezin dio, priču je "progutala" pa je i u dvorani nastala galama i žamor. No, Cro Cop nije bio oduševljen te se pomaknuo u stranu čekajući da stvari prođu i da može dobiti svoj stari/novi IGF pojas.

I već prije drugog dvoboja pričalo se o meču Cro Copa i legendarnog Fujite pod IGF banerom, no na kraju su organizatori ipak izabrali japanskog judoku. Sada kada je on "riješen", moglo se očekivati da će upravo vremešni Fujita biti sljedeći Filipovićev IGF protivnik. Pa je vjerojatno i ovaj inscenirani napad bio način da se privuče interes za taj dvoboj.

Fujiti inače ne ide previše dobro u posljednje vrijeme. Hrvač, 44-godišnjak, ima četiri poraza u posljednja četiri dvoboja. Ipak, radilo se o razdoblju od dugih 6 godina koliko je skupljao te poraze te je gubio od imena kao što su Wiuff, Ivanov, Overeem i u zadnjem meču na prošlu Staru godinu upravo od Satoshija Ishiija.

Nakon što smo Fujitu vidjeli u ringu, može se očekivati da će upravo on biti Cro Copov sljedeći IGF protivnik. Podsjećamo da se dvojac susreo već dva puta (2001. i 2002.) te da je oba puta Cro Cop bio pobjednik. U prvom dvoboju slavio je onim spektakularnim koljenom koje je doslovce prepolovilo Fujitino čelo, dok je u drugom meču pobijedio odlukom.

>> Mirko Filipović neobranjivim high kickom nokautirao Japanca

>> Pogledajte kako je Cro Cop nokautirao Ishiija

Komentara 20

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
16:13 31.12.2014.

"Kruha i igara",crtani za malu djecu.

GV
golub Vaso
17:25 31.12.2014.

Doping kontrole nema, ali ima starčeka za mirka koji je zadnju ozbiljnu borbu odradio 2007.

BA
bajo2
17:28 31.12.2014.

sve neki gubitnici ,bore se za mjesto u starackom domu,ili sta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije