Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Srcedrapajuća objava Mirka Filipovića: 'Tužna je priča ovog malog anđela'

Mirko Filipović
Dalibor Urukalović/PIXSELL
23.05.2015.
u 16:38

Lijepa je to gesta poznatog hrvatskog sportaša koji često radi takve plemenite stvari za životinje. Kako je jednom sam rekao, on bi svima pomogao.

Mirko Filipović poznat je po svojim borilačkim vještinama, ali kada nije u gladijatorskim arenama, to je jedna sasvim drugačija i jednostavna osoba. Osim što je u svim intervjuima isticao koliko mu u životu znači obitelj, Mirko je poznat i po enormnoj ljubavi prema životinjama, a posebno prema psima kojih ima nekoliko.

A kako je u posljednje vrijeme sve aktivniji na društvenim mrežama, s javnosti je odlučio podijeliti kako je spasio jednoga psa. Sudbina ih je slučano spojila ispred njegova kafića, a sada psić uživa u ljubavi...

"Tužna je priča ovog malog anđela, pronađem ga kod mog lokala kako besciljno luta prošle zime. Nigdje nikog, što ću s njim, deset navečer je... Odvezem ga na veterinu da mu čip očitaju da ga vratim vlasniku, ne mogu ga vani ostaviti po toj zimi. Čip očitan, ali maleni nije cijepljen pa ga moraju zadržati dok vlasnik ne dođe po njega i dok ga ne cijepe. Zovem 'frenda' koji je dr. na veterini da ga pitam je'l sve O.K. sa psićem, a on kaže da zovu danima vlasnika i da se ne javlja, ali da je lokalni veterinar rekao da pas stalno bježi jer je gladan??! Još se meni činilo da je nešto mršav, ali nisam obraćao pažnju. I konačno su dobili vlasnicu koja je 'mrtva hladna' rekla da ga ne želi nazad jer previše jede i da ga ona ne može hraniti!!? Pas od 6 kila jede previše? Pitam što će s njim sad, a dr. mi veli da ga nose u azil, takva je procedura. I što ću, ovaj presladak, gleda u oči kao čovjek. I uzmem ga sa sobom, odnesem u Privlaku u moju rodnu kuću, gdje već imam 3 psa, svi iz azila. Moj bratić koji mi brine o psima uzme Lukija k sebi i što da kažem, Luki sad živi kao grof Monte Kristo. Spava u krevetu s njima, svaki dan mu kuhaju i malo je reći da ga obožavaju. A ja kad god odem u selo svoje, mala svinjica padne u nesvijest od sreće kad me vidi. Kao da zna da sam ga spasio. A o ženi koja ga je puštala da gladuje i koja ga se odrekla nemam riječi", napisao je Mirko na Facebooku.

Lijepa je to gesta poznatog hrvatskog sportaša koji često radi takve plemenite stvari za životinje. Kako je jednom sam rekao, on bi svima pomogao.

- Ma ja u ‘pet centar’ moram ući zatvorenih očiju. Čim vidim na zidu da treba spasiti nekog psa, odmah uzmem mobitel i zovem. Ma, najradije bih udomio sve napuštene pse. Nažalost, nemam uvjete za sve, rekao je jednom prilikom Filipović.

>>Nevjerojatna vratolomija: Pogledajte izazov koji je Ivica Kostelić postavio pred Mirka Filipovića

>>Cro Cop se ponovno javio, evo što ga je dodatno razljutilo: 'To je tužno i jadno!'

Tuzna je prica ovog malog andjela,pronadjem ga kod mog lokala kako besciljno luta,prosle zime.nigdje nikog,sta cu sa...

Posted by Mirko Filipovic on 22. svibnja 2015

Komentara 2

IV
ivan7778
06:46 25.05.2015.

popravlja se steta od proslog posta lol. e mirko sta ti treba da visis na fejsu. nisi ti za to prvo pises gluposti pa onda popravljas

SA
samoborka
18:52 23.05.2015.

Bravo Mirko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije