Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Te-kvon-do

Lovre Brečić nije izborio Olimpijske igre

Lovre Brečić
Slavko Midžor/PIXSELL
16.01.2016.
u 14:23

Rio neće vidjeti niti Splićanka Petra Matijašević, koja braneći boje Makedonije nije prošla do potrebnog joj finala turnira.

Splićanin Lovre Brečić nije opravdao očekivanja domaće tekvondaške javnosti jer se u olimpijskoj kategoriji do 58 kg nije plasirao na Olimpijske igre u Riju pa će to biti dodatna voda na mlin onima koji su tvrdili da je tu priliku trebao dobiti zagrebački teškaš Vedran Golec.

Na europskom kvalifikacijskom turniru u Istanbulu, mladi je Splićanin izgubio od Moldavca Stepana Dimitrova, inače aktualnog prvaka Europe u kategoriji do 54 kg. Brečić je u treću rundu ušao s vodstvom od 5:2, ali je protivniku dopustio da izjednači i da na koncu i pobijedi na zlatni bod.

Rio neće vidjeti niti Splićanka Petra Matijašević, koja braneći boje Makedonije nije prošla do potrebnog joj finala turnira.

>>Skandal u hrvatskom sportu, s puta prema Olimpijskim igrama izbacili najboljeg!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije