Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Znate li koje su pogodnosti dugoročnog najma vozila? Od sada s lakoćom možete doći do najmodernijeg vozila za vašu tvrtku

Donosimo vam sve pogodnosti dugoročnog najma vozila i rušimo mitove kroz informativni video
30. travnja 2021. u 10:11 7715 prikaza
Hertz
Foto: Canva

Na samu pomisao o najmu vozila za tvrtku, vjerojatno ste pomislili na mnoge zapreke koje vas u tome sprječavaju. Primjerice, dugotrajna administracija, briga o voznom parku, ili pak visina troškova. Na sve to možete zaboraviti uz Hertzovu uslugu dugoročnog najma vozila.

Uz brigu o voznom parku koju će preuzeti stručnjaci, mnoge su još prednosti njihove usluge koje su učinile dugoročni najam vozila lako dostupnim i svima prihvatljivim. O čemu se radi, pogledajte u kratkom video zapisu koji ruši sve mitove o usluzi dugoročnog najma vozila

Hertz nudi brza i efikasna rješenja kada je riječ o ovom tipu najma vozila te ruši uvriježene mitove o toj vrsti najma. Hertzova ponuda dugoročnog najma je ekonomično i jednostavno rješenje za sve korisnike i tvrtke koji žele koristiti vozni park bez brige o njegovu održavanju.

Ovaj tip najma vozila idealna je opcija za tvrtke koje žele imati nova vozila s tehnologijama najnovije generacije. Štoviše, administraciju i cjelokupnu proceduru prilikom nabavke vozila odrađuju stručnjaci te je proces dolaska do novog vozila olakšan.

Dugoročni najam vozila u Hertzovoj ponudi ima uključene sve troškove vezane uz vozilo u cijenu mjesečnog najma bez ikakvih iznenađenja i personaliziran pristup stručnjaka koji će skrojiti ponudu upravo po vašoj mjeri, kao i vaše tvrtke.

Sadržaj nastao u suradnji s Hertzom.

Zagreb: Tomislav Tomašević sa suprugom, roditeljima i bratom
Iva Mertić Tomašević
Tko je izgledna prva dama Zagreba? Kada ga je tek upoznala, mislila je da Tomislav nije za vezu
CAMPGO Campers
PROMO
Hrvati prigrlili trend kampiranja