Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinsko natjecanje

Zlato u Francuskoj 
za chardonnay 
iz Feričanaca

feravino
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
19.04.2014.
u 09:00

Od četiri zlatne medalje koje su se dodjeljivale za chardonnay jedna je stigla u Feravino d.o.o. iz Feričanaca

Na najvećem francuskom vinskom natjecanju i jednom o najpoznatijih vinskih ocjenjivanja, 38. Challenge International du Vin održanom u Bourgu nedaleko od Bordeauxa, Feravino je osvojilo zlatnu medalju za svoje bijelo vrhunsko vino chardonnay miraz sur lie 2011.

Na ovom natjecanju ocjenjivali su se svi tipovi vina: bijela, crvena, rose, slatka, desertna, a između pet tisuća vinskih uzoraka iz 30 zemalja svijeta jedna od četiri dodijeljene zlatne medalje za sortu chardonnay stigla je u Feravino d.o.o. iz Feričanaca.

Ponosni smo na uspjeh jer je zlatno odličje u Francuskoj, zemlji vrhunskih chardonnaya, dokaz kvalitete i stručnosti. Zlato nam je poticaj za rad jer smo svojim chardonnayem miraz sur lie 2011. pokazali svoje vinsko umijeće, iskustvo i znanje te stali uz bok svjetske vinske sile Francuske – komentirali su u Feravinu.

>>U potrazi za vinima vrijednim vaše pozornosti i novca

>>Feravino uložilo 40 milijuna kuna u vinsku revoluciju u Slavoniji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije