Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đuro Đaković

"Želimo biti sinonim kvalitete na tržištu EU i Bliskog istoka"

Đuro Đaković
Ivica Galović/PIXSELL
28.08.2015.
u 18:44

Proces restrukturiranja ključan je korak u osiguravanju budućnosti.

Nakon što su lani usvojene strategija poslovanja i plana restrukturiranja do 2020. godine, u Đuri Đakoviću je u sklopu organizacijskog preustroja obavljeno pripajanje društava Elektromont i Proizvodnja opreme društvu Đuro Đaković Inženjering. Rješenjem Trgovačkog suda u Osijeku, određen je i upis promjene ĐĐ Inženjeringa u Đuro Đaković Industrijska rješenja d.d. Grupa je tako izašla iz elektromontažne djelatnosti, a radnicima Elektromonta ponuđen je ulazak u vlasničku strukturu novog društva putem radničkog dioničarstva, što je dio njih i prihvatio. - Uspješno privodimo kraju sveobuhvatno restrukturiranje Grupe, što je jasan  pokazatelj smjera i cilja koji smo si zadali lani.

Proces restrukturiranja ključan je korak u osiguravanju budućnosti. Želimo postati stabilna grupacija koja će na izvoznom tržištu biti sinonim za kvalitetu, osobito na tržištu Europske unije, Bliskog istoka i sjeverne Afrike - kaže Tomislav Mazal, predsjednik Uprave Holdinga Đure Đakovića. U slavonskobrodskoj tvrtki nadaju se kako će se proizvodnim i programskim preustrojem, financijskim restrukturiranjem te optimizacijom organizacijske strukture uspjeti postaviti na stabilne temelje, osiguravajući pri tom rast Grupe i orijentiranost na izvoz.

>> Uložili otpremnine, sada zarađuju i čekaju nove poslove

Komentara 2

SO
Soljženicin
20:54 28.08.2015.

da je članak o ustašama i partizanima bilo bi puno komentara, ali kad je u pitanju rad i poslovni uspjeh tada je muk,

BB
bblc
05:56 30.08.2015.

'Montaža'-ĐĐ,poznata je firma na cijelom Zapadu i na Bliskom istoku,s certifikatom.Samostalno mogu obavljati poslove,u bilo kom dijelu svijeta,već desetljećima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije