Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolji od Norvežana

Zagrebu domaćinstvo skupa poslovnih anđela

CRANE
Žarko Bašić/Pixsell
24.02.2016.
u 06:30

Ovo je kruna moje prve godine predsjedanja, ističe Davorin Štetner, predsjednik CRANE-a

Hrvatska će u prosincu biti domaćin najvećeg skupa poslovnih anđela u Europi.

Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE) objavila je da je u Istanbulu, na World Business Angels Investment Forumu, dobila domaćinstvo konferencije EBAN Winter University 2016. Davorin Štetner, predsjednik CRANE-a, kaže da se jako ponosi što su uspjeli pobijediti konkurenciju iz Norveške, Švicarske i Ukrajine. “Ovo je kruna moje prve godine predsjedanja CRANE-om.

Zahvaljujem predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović te gradonačelniku Milanu Bandiću na promptnoj podršci. Čim se vratimo iz Turske, krećemo s pripremama!”, ističe Štetner. S njim su u Istanbulu hrvatske poslovne anđele predstavljali Saša Cvetojević i Damir Mujić. EBAN Winter University skup je koji organizira Europska mreža poslovnih anđela (EBAN).

>>'Poduzetniku su uspjeh i posao važniji od godišnjeg odmora'

Komentara 1

Avatar isoc41
isoc41
10:18 24.02.2016.

kad je poduzetnistvo u pitanju ova tri lika sa naslovne slike su stalno u centru pozornosti jedino nikome nije poznato cime se tocno isti bave osim hodanjem po spici i slikanjem za naslovnice dnevnih magazina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije