Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TradeTicity

Zagrebačka tvrtka među 10 najboljih u svijetu

TradeTicity
Foto: TradeTicity
1/4
12.04.2016.
u 09:40

U TradeTicityju, koji se bavi farmaceutskom serijalizacijom, kažu da im je ovo priznanje najveći uspjeh

Zagrebačka tvrtka TradeTicity našla se među 10 najboljih tvrtki u svijetu koje izrađuju tzv. Track and Trace softver za farmaceutsku industriju te na drugom mjestu u Europi u novom izvještaju američke konzultantske tvrtke IDC.

Odabir deset najboljih tvrtki nastao je na temelju funkcionalnosti rješenje i korisničkog sučelja, jednostavnosti korištenja te implementacije i integracije sa drugim sustavima, skalabilnosti, podršci, modelu naplate, vertikalnom fokusu vendora, financijskoj stabilnosti i korisničkoj bazi, te provjeri referenci.

U TradeTicityju, koji se bavi farmaceutskom serijalizacijom, kažu da im je ovo priznanje najveći uspjeh. Tvrtka ima petero zaposlenika u Hrvatskoj i devetero u Srbiji te urede u Velikoj Britaniji, Brazilu i SAD-u.

>> Hrvatska tvrtka Citus osvojila priznanje za najinovativnije rješenje u Europi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije