Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BENEFITI KOMPANIJA

Zadovoljan zaposlenik je produktivan zaposlenik

karijera-05.jpg
import
27.06.2008.
u 11:44

Zadovoljan zaposlenik je dobar i produktivan zaposlenik. Mnogi strani poslodavci toga su već neko vrijeme svjesni, pa svojim zaposlenicima osiguravaju cijeli niz benefita i mogućnosti za opuštanje unutar tvrtke. Radni prostor prilagođava se interesima zaposlenika kako bi bili što kreativniji, unutar tvrtki na raspolaganju su im vrtići, teretane, wellnes centri, a kroz razne team buildinge međusobno se kvalitetnije upoznaju i poboljšavaju komunikaciju. Sve te mogućnosti u konačnici pružaju sretnog i zadovoljnog zaposlenika koji se neopterećene glave može posvetiti poslu.

Da samo zadovoljni zaposlenici mogu dati najbolje rezultate i ponuditi nove vrijednosti tvrtki i njezinim korisnicima uvidjele su i neke tvrtke u Hrvatskoj koje unutar svojih poslovnih kompleksa svojim zaposlenicima osiguravaju razne sadržaje prilagođene njihovom radnom vremenu.

Vipnet je prvi u Hrvatskoj otvorio korporativni vrtić unutar svoga kompleksa. Dječji vrtić “Šuma Striborova” radi od 6.30 do 18.30 sati i svakodnevno skrbi o 60-ak mališana. Uz vrtić za djecu, Vipnetovim zaposlenicima su na raspolaganju welness i fitness centar u sklopu kompleksa.

– Takva strategija se pokazala uspješnom jer su zaposlenici vrlo dobro prihvatili dodatne sadržaje. U takvom okruženju ugodno je, inspirativno i zabavno raditi, a zaposlenici imaju još bolje uvjete za ravnotežu u životu i radu te mogu i na poslu “napuniti baterije” pozitivnom energijom – objašnjavaju nam u Vipnet-u. Iste potrebe svojih zaposlenika uočila je i Hypo Alpe-Adria-Banka, koja je svom Hypo centru otvorila podružnicu Dječjeg vrtića Čigra. Na 700 kvadratnih metara smještene su dvije jasličke i jedna vrtićka skupina, a radno vrijeme prilagođeno je potrebama zaposlenika tako da mogu lakše organizirati poslovne i privatne obveze.

Osim vrtića nedaleko od radnog stola, u sklopu Hypo centra zaposlenici na jednom mjestu mogu koristiti najsuvremenije sprave i opremu za fitness, bazen, saunu, a na raspolaganju su im vrhunski treneri i instruktori. Mogu birati i između individualnih i grupnih treninga, kao i specijaliziranih kondicijskih treninga.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije