Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kina

Za sve bogatiji narod i prigodan sajam - sajam luksuza

sajam luksuza
Screen shot Euronews.ru
27.06.2013.
u 08:35

Najskuplja roba na svijetu, iz preko 20 zemalja, ovih se dana nalazi u Kini, na sajmu luksuza

Sajam luksuza, a gdje drugdje nego u Pekingu.

Gotovo 300 proizvođača iz 20 zemalja diljem svijeta došlo je na ovaj sajam blještavila i luksuza ponuditi bogatim Kinezima svoje proizvode, piše China daily.

Švicarski satovi koji postaju sve popularniji u dalekoj Kini, namještaj, dragulji, luksuzne jahte... ima svega, ali samo rijetki si to mogu priuštiti.

Brendovi poput Guccija, Louis Vuittona ili Burberryja već su stekli velik broj poklonika u Kini, dok se neki brendovi, pogotovo oni manji, tek proguravaju. Ipak, kažu organizatori sajma luksuza, jako bogati ljudi nisu zainteresirani za ono svima dobro znano, oni traže ekskluzivu, jedinstvenost i pravi luksuz. Stoga, male tvrtke na ovom sajmu steći će priliku za širenje na kinesko tržište i hvatanje bogate kineske klijentele. U videu ruskog Euronewsa možete pogledati kako izgleda sajam i najluksuznija roba na svijetu.

>>Trgovina 'lažnjacima' teška koliko i narkobiznis – 200 mlrd. eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije