Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u petak javni poziv

Za Kupare 10-tak zainteresiranih investitora

Kupari
Grgo Jelavic/PIXSELL
05.02.2014.
u 17:25

U Ministarstvu turizma očekuju veliki odaziv na ovaj javni poziv za iskazivanje interesa, ali i na pravi, obvezujući natječaj koji će biti spreman otprilike za dva mjeseca.

U petak će na stranicama Ministarstva turizma, Agencije za upravljanje državnom imovinom i u dnevnim novinama osvanuti javni poziv zainteresiranima za ulaganje u bivši vojno turistički kompleks Kupari. Za projekt vrijedan između 150 i 200 milijuna eura dosad je zanimanje iskazalo 10-tak investitora, među kojima skupine potencijalnih ulagača iz Azerbejdžana i Katara, predstavnici turskog Rixosa, lanca Hyatt...a među domaćim kompanijama koje ne kriju ambiciju da postanu vlasnici luksuznog resorta na jugu Hrvatske je i Todorićeva tvrtka KARISMA HOTELI ADRIATIC.

U Ministarstvu turizma očekuju veliki odaziv na ovaj javni poziv za iskazivanje interesa, ali i na pravi, obvezujući natječaj koji će biti spreman otprilike za dva mjeseca. U Lorencinovom ministarstvu uvjereni su da će Kupari biti prvi veliki i ogledni primjerak uspješne i velike investicije u turizmu

>> 'U ponedjeljak će biti objavljen poziv investitorima za Kupare'

Komentara 2

Avatar tajar
tajar
17:34 05.02.2014.

Mislio sam da Agencija za upravljanje državnom imovinom (AUDI) više ne postoji jer je formiran nekakav DUDI (Državni ured za upravljanje državnom imovinom), ali novinar je vjerojatno bolje upućen!

CR
crniohhelo
11:47 06.02.2014.

Kod nas netrebamo nikakve zainteresirane iz Turske i iz drugih arabskih zemalja oni imaju druge interese, za njih smo mi svi bezvjernici i ako netko takvo misljenje o nama ima nije kod nas nista izgubio i neka svoje investicione negdje drugje ulaze, i ministarstvo turizma mislim ministri neka jednom premisle prije nego neke odluke donesu,mislite na nas, na nas narod, jer mi nismo bezvjernici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije