Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Web Marketing Akademija - školovanje za internetskog specijalista

U nastavnom planu Web Marketing Akademije očekuje vas 10 predmeta (nastavnih cjelina) u trajanju od 100 školskih sati koji obuhvaćaju teorijsko znanje i praktičnu osposobljenost za budućeg Specijalista za internetski marketing
28. siječnja 2019. u 13:32 290 prikaza
Web Marketing Akademija
Foto: Promo

Web Marketing Akademija nudi stručno osposobljavanje za internetskog gurua uz završno certificiranje koje Vam omogućava upis Vašeg novog zvanja u radnu knjižicu! Zapošljavanje na poziciji internet marketing specijalista traže renomirane hrvatske tvrtke kao i tvrtke s međunarodnim iskustvom poslovanja.

 | Autor : U nastavnom planu Web Marketing Akademije očekuje vas 10 predmeta (nastavnih cjelina) u trajanju od 100 školskih sati koji obuhvaćaju teorijsko znanje i praktičnu osposobljenost za budućeg Specijalista za internetski marketing. Po završetku školovanja svaki polaznik dobiva certifikat koji se upisuje u radnu knjižicu (elektroničku bazu podataka Zavoda za mirovinsko osiguranje) čime evaluira svoje znanje te time olakšava profesionalni rad u vodama web marketinga. 

Rad u manjim grupama omogućava svakom pojedinom polazniku individualan odnos s predavačem te rad na konkretnim primjerima iz poslovne prakse. Polaznici projekte rade uživo uz implementaciju bogatog "know-how" znanja predavača kojima je web marketing strast, a ne samo posao, uz energično suočavanje s izazovima koji su za Vas novost. 

Svaki predmet iz nastavnog plana WMA moguće je pohađati pojedinačno nakon čega dobivate uvjerenje koje se također upisuje u Vašu radnu knjižicu.  Pogledajte program i odaberite svoj dvodnevni seminar.

UPISI u 17. generaciju polaznika su u tijeku, a očekuje Vas poklon tečaj engleskog ili njemačkog jezika u Grimms Institutu za upise do 26.2.2019.

Budite među najboljima, postanite certificirani Specijalist za digitalni marketing!

Advent u Dalmaciji
Advent u Dalmaciji
Vrijeme je za lampice, druženje i blagdansko raspoloženje