Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fondovi

Vrijednost udjela povećala 63 od ukupno 93 fonda

Dionice
25.04.2011.
u 09:58

Najveći porast kod dioničkih fondova zabilježili su Ilirika Gold (+2,66 posto) i Platinum Blue Chip (+2,52 posto), a najveći gubitnik kod dioničkih fondova bio je fond KD Victoria (-2,63 posto).

Proteklog  tjedna prevladavali su pozitivni rezultati te je 63 od ukupno 93 fonda ostvarilo porast vrijednosti udjela. Rezultati fondova kretali su se u rasponu od -2,63 posto pa do +2,66 posto, a 15 fondova zabilježilo je porast veći od jedan posto. Najveći porast kod dioničkih fondova zabilježili su Ilirika Gold (+2,66 posto) i Platinum Blue Chip (+2,52 posto). Najveći gubitnik kod dioničkih fondova bio je fond KD Victoria (-2,63 posto) a slijedi ga Raiffeisen C. Europe (-1,78 posto). Kod mješovitih fondova najveći dobitnik je ICF Balanced (+1,74 posto) a slijedi ga NFD Aureus Emerging Markets Balanced (+1,32 posto). Najveći pad kod mješovitih fondova zabilježio je fond OTP uravnoteženi (-1,43 posto) a iza njega je Raiffeisen Balanced (-1,38 posto). Najveći dobitnik kod obvezničkih fondova je HPB Obveznički (+0,18 posto) a slijedi ga HI-conservative (+0,16 posto) dok su najveće padove u ovoj grupi imali OTP euro obveznički (-1,58 posto) i PBZ Bond fond (-0,01 posto). Novčani fondovi imali su pozitivne rezultate a najuspješniji je bio Platinum Cash (+0,08 posto).

www.hrportfolio.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije