Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milijuni korisnika

Vrijednost Pinteresta skočila na 500 milijuna dolara

pinterest
Pinterest
08.03.2012.
u 14:06

Društvena mreža postala je popularna gotovo preko noći, ali oni željni učlanjenja još uvijek moraju čekati pozivnicu

Društvena mreža Pinterest gotovo preko noći skupila je više od 10 milijuna članova. Iako je pokrenuta još 2010., tek je sada postala popularna kao novi koncept dijeljenja zanimljivog sadržaja, javlja Poslovni puls.

Korisnicima Pinteresta nudi se mogućnost objavljivanja sadržaja unutar različitih "ploča" te ga tako dijele sa svojim prijateljima. Kao i na Facebooku, na Pinterestu se može objavljivati sve što korisnici požele.

Pinterest mjesečno posjećuje više od 12 milijuna ljudi, a prošlog listopada osigurao je i ulaganje vrijedno 27 milijuna dolara. Tada je vrijednost Pinteresta bila procijenjena na oko 200 milijuna dolara, a prema novoj analizi Pinterest danas možda vrijedi više od 500 milijuna dolara. Unatoč tome na Pinterestu i dalje nije dopuštena slobodna registracija novih članova nego je jedini način učlanjenja preko pozivnice.

Ključne riječi

Komentara 1

BR
Brankoz
12:25 09.03.2012.

Pogledajte promociju Hrvatske na www.pinterest.com/visitcroatia , koju radi Visit Croatia website iz Londona. www.visit-croatia.co.uk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije