Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obustava trgovanja

Vlada odlučuje o mirnom rješenju spora SN Holdinga i HFP-a

Vedran Duvnjak
Mišo Lišanin
22.07.2010.
u 19:10

Hanfa je jučer donijela rješenje kojim privremeno obustavlja trgovanje dionicama društva Liburnia Riviera Hoteli te društva SN Holding, i to do 26. srpnja u 10 sati.

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga jučer je odlučila da se privremeno obustavlja trgovanje dionicama društva Liburnia Riviera Hoteli te društva SN Holding, i to do 26. srpnja u 10 sati. Predsjednik Hrvatskog fonda za privatizaciju Vedran Duvnjak jučer je na zatvorenom dijelu sjednice Upravnog odbora HFP-a izvijestio članove o aktivnostima oko pregovora oko rješavanja spora sa SN Holdingom. Duvnjak nije želio javno govoriti o tijeku pregovora, već je poručio kako će Vlada odlučivati o mirnom rješenju spora.

Komentara 1

Avatar m_m
m_m
19:46 22.07.2010.

\"Vlada odlučuje o mirnom rješenju spora SN Holdinga i HFP-a\" A alternativa je valjda vojno rješavanje spora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije