Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karijera

Vivek Sharma privremeni predsjednik uprave Tele2 Hrvatske

Vivek Sharma
Arhiva VL
12.01.2010.
u 13:50

Grupacija Tele2 AB imenovala je Viveka Sharmu privremenim predsjednikom uprave nakon što je Johan Granlund, dosadašnji CEO, još u listopadu najavio odlazak s čelne funkcije Tele2 Hrvatske početkom ove godine.

Vivek Sharma, financijski direktor Tele2 Hrvatska, imenovan je privremenim predsjednikom uprave toga mobilnog operatera.

Grupacija Tele2 AB imenovala je Viveka Sharmu privremenim predsjednikom uprave nakon što je Johan Granlund, dosadašnji CEO, još u listopadu najavio odlazak sa čelne funkcije Tele2 Hrvatske početkom ove godine.

Vivek Sharma pridružio se Tele2 Hrvatskoj 2007. godine na poziciji financijskog direktora te je kao član uprave imao ključnu ulogu u uspješnom razvoju tog poduzeća proteklih godina, kaže se u priopćenju Tele2.

Prije dolaska u grupaciju Tele2 AB 2005. godine, Sharma je radio u Citibanku.

Ključne riječi

Komentara 2

TO
tomislav10
14:07 12.01.2010.

Ajde, a što je sa Slavkom Gazićem (na slici lijevo)?

IN
insekticid
14:14 12.01.2010.

ja sam zlatna ribica. pusti me i ispuniću ti tri sarme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije