Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Više od 3000 mladih prijavilo se za pripravnički staž u Ini

Odabrane pripravnike pozdravili su Joszef Molnar, glavni izvršni direktor MOL-a i Zoltan Aldott, predsjednik Uprave Ine
28. rujna 2011. u 20:11 1 komentara 5 prikaza
'08.09.2010.Zagreb - Zoltan Aldott, predsjednik Uprave Ine  Photo: Davor Visnjic/PIXSEL'
Foto: 'Davor Visnjic/PIXSELL'

SVETI MARTIN NA MURI - Više od 3000 kandidata prijavilo se na natječaj za pripravnike koji je raspisala Ina. Formalne uvjete zadovoljilo ih je 2000, nakon testiranja u uži krug ušlo ih je 600, a pozivnicu za jednogodišnji pripravnički staž primilo je 122. 

- Stiglo nam je 14.500 prijava jer su se kandidati mogli prijaviti za više radnih mjesta. Vjerujem da će tih 122 mladih talenata za godinu dana postati stalni zaposlenici Ine - kazala je direktorica Sektora upravljanja ljudskim resursima Zdravka Demeter Bubalo na susretu 290 pripravnika MOL grupe koji su zaposleni kroz program Growww 2011.

Uglavnom je riječ o inženjerima raznih struka, ekonomistima i pravnicima. U Spa&golf resortu Sveti Martin pozdravili su ih Joszef Molnar, glavni izvršni direktor MOL-a i Zoltan Aldott, predsjednik Uprave Ine.

- Uzeli smo "creme de la creme" s fakulteta, kako bismo osigurali budućnost tvrtke - istaknuo je Aldott.

MOL je zaposlio 221 pripravnika. "Najbolji od najboljih" iz Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Rumunjske, Italije i Rusije dva će dana sudjelovati na prezentacijama, doznati koji su ciljevi tvrtki i poslušati predavanja stručnjaka iz MOL grupe. Jedan od uvjeta za dobivanje statusa pripravnika bio je i dobro poznavanje engleskog jezika, koji je službeni jezik MOL grupe. To je druga godina kako se Ina uključuje u Growww program. Od 105 pripravnika uzetih na praksu prošle godine, 102 ih je i ostalo raditi u Ini.

Hrvatska - Španjolska
SLAVE NASLOV
Pogledajte što španjolski mediji pišu nakon pobjede, dotaknuli se i hrvatskog ponosa
PoKRENI
PONOSNO VOLONTIRAMO
Korporativnim volontiranjem do boljih promjena u društvu
  • -obrisani-:

    svi bi madjarima ili kako je tu neko napisa madjaronima-oni kojise bave burzom znadu da se za jedno mjesto u pfarmaciji javi 9000 kandidata-na jedno mjesto,kako je rekao bos vazela na jednom skupu u americi