Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVE THE DATE!

Virtualna konferencija: Što nas sve čeka na tržištu rada?

Poslodavac
Foto: Robert Anić/Pixsell
03.06.2020.
u 15:42

Istaknuti stručnjaci i eminentni hrvatski poslodavci bavit će se svim temama koje donose konkretne benefite za zaposlenike kompanija, ali i rješenja za poslodavce. Rezervirajte datum 18. lipnja

Pred poslodavcima i pred zaposlenicima je izazovno razdoblje. Više od 20.000 zaposlenih manje i 17.000 nezaposlenih rezultat su karantene na tržištu rada u Hrvatskoj, a očekuje se pad gospodarstva u Hrvatskoj za 9% (izvor: MMF). Što nas zapravo čeka u bliskoj budućnosti na tržištu rada i koja će zanimanja biti najtraženija?  Rezervirajte datum - 18. lipnja 2020
Na sva pitanja istaknuti stručnjaci i eminentni hrvatski poslodavci donose odgovore u prvoj virtualnoj konferenciji koja nudi odgovore kako za poslodavce tako i zaposlenike.

Foto: Robert Anić/PIXSELL


WFH revolucija (Work From Home), ubrzana digitalizacija, kako smanjiti osjećaje nesigurnosti i panike, kako uopće održati radna mjesta - samo su neka od pitanja na koja ćemo dobiti odgovore na najvećoj domaćoj poslovnoj konferenciji u virtualnom izdanju pod motom ZAJEDNO ZA SUTRA. 
 

U zanimljivoj formi jedan na jedan intervjua predstavit ćemo Kameleon covid tvrtke koje su iz neprilike stvorile još bolje poslovne prilike. Iz kuta poslodavaca, ali i zaposlenika na panelima koje ćemo prenositi uživo razgovarat ćemo o inicijativama koje poduzimaju poslodavci kako bi zadržali zaposlenike te stvorili nova radna mjesta. S HR stručnjacima, osobama iz javnog života, psiholozima i predsjednicima uprava hrvatskih tvrtki pokušat ćemo predvidjeti kako će svijet i poslovanje izgledati nakon pandemije i hoće li se produbiti jaz između javnog i privatnog sektora. 

Na kraju konferencije dodijelit ćemo nagrade Poslodavac za 5, proizašle iz natječaja koji je 24sata proveo za najbolje poslodavce među srednjim, malim (do 50 zaposlenika) i mikro tvrtkama (do 10 zaposlenika).

Osim konferencije, tu je naša platforma Poslodavac 3.0., na kojoj ćemo obrađivati sve relevantne teme vezane za poslove budućnosti i objedinjavati pozitivne primjere i prakse hrvatskih poslodavaca i zaposlenika te dijeliti savjete HR stručnjaka o ispravnom snalaženju i komunikaciji u ovim nesigurnim poslovnim vremenima. Pratite nas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije