Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslodavac Partner

Vipnet potvrdio vodstvo na listi najboljih Poslodavaca partnera

Vipnet
Arhiv VL
13.05.2010.
u 12:57

U Vipnetu su ponosni što ravnomjerno doprinose razvoju i napretku svih zaposlenika te je tako, primjerice, na voditeljskim pozicijama 57% muškaraca i 42% žena dok su na pozicijama strateškog menadžmenta 33% žene, a 67% muškarci.

Vipnet je i ove godine potvrdio vodstvo na listi najboljih tvrtki s certifikatom Poslodavac partner i jedina je tvrtka koja je drugu godinu zaredom osvojila najveći broj bodova u procesu certifikacije. Tim priznanjem Vipnet je još jednom potvrdio status najpoželjnijeg poslodavca koji radnim uvjetima i pogodnostima za zaposlenike stalno podiže standarde na hrvatskom tržištu rada, istaknuli su danas na press briefingu predstavnici Vipneta i tvrtke Selectio koja dodjeljuje certifikat, piše u priopćenju Vipneta.

 - Najvažnije je ulagati u ljude, graditi povjerenje i razvijati otvorenu komunikaciju i tako imati zadovoljne i motivirane zaposlenike. Istraživanja o zadovoljstvu organizacijske klime koja provodimo pokazuju da zaposlenici cijene učinkovitost i otvorenu komunikaciju. Također ističu da je Vipnet okruženje u kojemu se poštuje različitost, gdje su prijedlozi dobrodošli, a inovativnost prepoznata i nagrađena. Zadovoljni djelatnici su naša konkurentska prednost jer tako garantiramo i najkvalitetniju uslugu našim korisnicima – istaknula je rukovoditeljica upravljanja ljudskim potencijalima Vipneta Manuela Mudrinić i ujedno objasnila da je Vipnet prvo radno mjesto za 35 posto zaposlenih, a prosječni radni staž je 7,2 godine. Također, u Vipnetu su ponosni što ravnomjerno doprinose razvoju i napretku svih zaposlenika te je tako, primjerice, na voditeljskim pozicijama 57 posto muškaraca i 42 posto žena dok su na pozicijama strateškog menadžmenta 33 posto žene, a 67 posto muškarci.

U sklopu metodologije projekta certifikat Poslodavac partner ocjenjuje se 41 proces upravljanja ljudskim resursima (iz područja Strategije, Regrutiranja i selekcije, Rada, motivacije i nagrađivanja, Usavršavanja i razvoja te Odnosa prema zaposlenicima) i boduje prema unaprijed razrađenom sustavu. Vipnet je u svih pet promatranih područja iznad prosjeka ostalih certificiranih tvrtki Poslodavaca partnera - istaknula je Jasmina Sočković, direktorica tvrtke Selectio.

Vipnetovoj dugogodišnjoj poziciji jednog od najpoželjnijih poslodavaca kao i u procesu certifikacije Poslodavac partner doprinosi i ulaganje u razvoj zaposlenika. Tako je, primjerice, 75 posto menadžerskih pozicija popunjeno interno u 2009. godini, a svaki je zaposlenik prosječno godišnje pet radnih dana na stručnom usavršavanju. Vipnetovi zaposlenici rade s najmodernijom opremom, a kako bi lakše uskladili poslovni i privatni život u poslovnoj zgradi su restorani, prvi korporativni vrtić u Hrvatskoj te fitness i wellness centar, zaključila je na press briefingu M. Mudrinić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije