Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnjica

Vipnet časti danom besplatnih poruka za svoj 11. rođendan

Vipnet 11. rođendan
Arhiv VL
30.06.2010.
u 15:02

Od početka poslovanja 1999. godine Vipnet je ostvario operativnu dobit od 9,7 milijardi kuna, a reinvestirao natrag u hrvatsko gospodarstvo oko 16,5 milijardi kuna.

Povodom sutrašnje proslave 11. rođendana Vipnet će sve korisnike nagraditi besplatnim danom SMS-a. Korisnici će unaprijed dobiti obavijest kada je njihov dan za slanje neograničenog broja besplatnih SMS-ova u Vipovoj mreži, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

 - Unatoč izazovnim ekonomskim uvjetima i raznim opterećenjima u posljednjih godinu dana, nastavili smo s ulaganjima u osnovno poslovanje koje čine korisnici, zaposlenici te inovacije i tehnologije. Korisnici su to prepoznali i vjerujemo da će takva strategija dati dugoročne rezultate. Dio toga su i novosti koje danas predstavljamo. Također, nastavljamo s ulaganjima u kvalitetu mreže, pa je tehnologija HSPA+ za bežični broadband sada dostupna i u Zadru i Šibeniku. Ujedno, ponosni smo da smo ponovno prvi na popisu certificiranih poslodavaca partnera - naglasio je Mladen Pejković, predsjednik uprave Vipneta.

Najavio je kako će od kraja kolovoza gotovo polovica Vipnetovih proizvoda biti pakirana u kartonsku ambalažu koja nije štetna za okoliš te podsjetio da su nedavno zaposlenici Vipneta u ''zelenim timbildinzima'' uredili i očistili oko 160 hektara površine na Medvednici, Risnjaku, Marjanu i Kopačkom ritu.

 U Vipnetu su naglasili da stalno poboljšavaju postojeće i uvode nove procese i usluge. Visoke standarde brige za korisnike postavili su još 1999. godine kada je otvorena prva služba za korisnike u Hrvatskoj.

 - Vipnetova služba za korisnike već godinama dobiva izuzetno visoke ocjene u istraživanjima i po zadovoljstvu korisnika prednjači među mobilnim operaterima u Hrvatskoj. Iako služba za korisnike godišnje ima više od 7,7 milijuna kontakata s korisnicima i svaki od zaposlenika bude u direktnom kontaktu s oko 10.000 korisnika, sretni smo jer korisnici Vipnet opisuju kao mobilnog operatera koji misli unaprijed, nudi visoku razinu kvalitete i inovativne usluge, istodobno pružajući visoku razinu uslužnosti – naglasio je Reinhard Zuba, član uprave i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike Vipneta.

 Pogodnosti za korisnike, nove usluge i inovativne tehnologije u proteklih 11 godina čine Vipnetova ulaganja od gotovo 6,2 milijarde kuna.

 - Od početka poslovanja 1999. godine Vipnet je ostvario operativnu dobit od 9,7 milijardi kuna, a reinvestirao natrag u hrvatsko gospodarstvo oko 16,5 milijardi kuna. Iako su smanjene, nastavljamo s investicijama jer istraživanja pokazuju da, primjerice, povećanje penetracije broadbanda od 10 posto povećava BDP za 1,3 posto. Vrlo je važno stvoriti okruženje povoljno za ulaganja i ukinuti negativna porazna opterećenja za razvoj broadbanda – naglasio je Bernd Schmutterer, član uprave i glavni direktor za financije. Hrvatska bi tako daljnjim ulaganjima i povećanjem broja korisnika bežičnog broadbanda u sljedećih 10 godina mogla ostvariti koristi vrijedne do 3,2 milijarde eura, zaključio je B. Schmutterer.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije