Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagiranje na smjene u HEP-u

Vidošević: U javna se poduzeća mora uvesti red

nadan vidošević
Marko Lukunić
23.09.2009.
u 13:43

Predsjednik HGK smatra da je pogrešan dosadašnji način funkcioniranja koji sugerira da nismo u stanju upravljati sami sobom, već da se sve treba rasprodati, jer će netko drugi time upravljati uspješnije.

 

Na smjene u upravi HEP-a reagirao je danas i predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević.

- U sva hrvatska javna poduzeća mora se uvesti red. Bez obzira što su ona pretežito ili uglavnom u državnom vlasništvu, ona moraju biti efikasna i profitabilna. Moramo se ugledati na europsku praksu zemalja poput Francuske, Italije i Austrije. Pogrešan je dosadašnji način funkcioniranja koji sugerira da nismo u stanju upravljati sami sobom, već da se sve treba rasprodati, jer će netko drugi time upravljati uspješnije - izjavio je Vidošević.

Dodao je kako je takav stav poguban i protiv je vitalnih nacionalnih interesa. - Pa zar nismo HEP, Inu, Končar stvarali mi, građani ove zemlje, svojim radom i pameću? - zaključio je Vidošević.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

PA
paulaner
14:55 23.09.2009.

Vidoševiću, molim te objasni ti nama kako si stekao svu imovinu i tolike vile .

ZO
zokson
14:32 23.09.2009.

Vidoševiću ne trabunjaj. Prvo nam objasni koliko točno dionica ti je dodijelila gdja Vidaković pri samom ulaksu u Kraš! E pa ako je to bilo u skladu sa zakonom i moralom, onda se možeš izjašnjavati. Do tada - na dijetu!

PI
Pippo9
14:58 23.09.2009.

Može ga biti sram kako pametuje a zapravo je lopov koji je pokrao hajduk za 55mil kn a uz to prima 2 plaće od hgk i kraša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije