Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za posebne zasluge

Veliko austrijsko priznanje Georgu Gavriloviću starijem

Priznanje Georgu Gavriloviću starijem
05.04.2019.
u 12:21

Zanimljivo je i to da je obitelji Gavrilović prvo počasno priznanje uručeno još davne 1894. godine - u Beču, u ime njegova veličanstva nadvojvode Franza Ferdinanda

U rezidenciji ambasadora Republike Austrije, u četvrtak Georg (Đuro) Gavrilović stariji primio je počasno odlikovanje za posebne zasluge djelovanja za Republiku Austriju. U ime austrijskog predsjednika Alexandera Van der Bellena odlikovanje je gospodinu Gavriloviću uručio austrijski veleposlanik u Republici Hrvatskoj, Andreas Wiedenhoff.

Svečanom događanju su, uz suprugu Margaretu Gavrilović, koja je Đuri najveća podrška prisustvovali su ostali članovi obitelji, članovi ambasade, predstavnici vodećih austrijskih tvrki u Hrvatskoj, poslovni partneri te mnogobrojni prijatelji. Među prvima mu je čestitala njemačka političarka Doris Pack, predsjednica Zajednice žena Europske pučke stranke.

Zanimljivo je i to da je obitelji Gavrilović prvo počasno priznanje uručeno još davne 1894. godine - u Beču, u ime njegova veličanstva nadvojvode Franza Ferdinanda.

Renomiranom tvrtkom Gavrilović danas upravlja deveta genaracija obitelji. Upravo je po tom dugom nasljeđu tvrtka Gavrilović jedinstvena u Hrvatskoj i među rijetkim je takvim obiteljskim tvrtkama u svijetu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar HJelinich1990
HJelinich1990
14:00 05.04.2019.

Mason

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije