Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAUR FONDOVA

Već peti tjedan zaredom 70 od 93 fonda bilježe pozitivne rezultate

švicarac, burza, kredit (1)
Reuters/PIXSELL
29.01.2012.
u 20:28

Druga dobra vijest za ulagače jest objava akcije bez ulazne naknade za sve fondove Ilirika Investmentsa koja će trajati u veljači

Iza nas je već peti tjedan u kojem većina fondova bilježi pozitivne rezultate te su čak sedamdeset i tri od ukupno devedeset fondova ostvarila porast vrijednosti. Druga dobra vijest za ulagače jest objava akcije bez ulazne naknade za sve fondove Ilirika Investmentsa koja će trajati u veljači, a akcijom je obuhvaćen i fond Ilirika Gold koji je u ovoj godini ostvario najveći prinos – 12,65 posto.

Rezultati svih fondova kretali su se u rasponu od -1,14 do +4,32 posto. Najveći porast među dioničkim fondovima imao je Ilirika Gold (+4,32 posto), a najveći pad HPB Dynamic (-0,87 posto). Kod mješovitih fondova najveći porast imao je fond PBZ Global (+0,89 posto), a pad Agram Trust (-1,14 posto). Među obvezničkim fondovima najveći porast imao je OTP euro obveznički (+0,96 posto), dok je jedini negativan rezultat imao ZB bond (-0,04 posto). Kod novčanih fondova nije bilo negativnih rezultata, a na vrhu su ljestvice Raiffeisen euroCash i Locusta Cash, oba s porastom od 0,08 posto.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

AP
apolon
15:15 30.01.2012.

baš lijepa priča al idućeg tjedna bit će više zlokobnija pričica...u četvrtak ( kako sam točno predvidio) nastupio je preokret na globalnom tržištu kapitala ...izgladnjeli opaki Medo izjurio je iz šume ali ovoga puta ( za razliku od prošlog ljeta) puta ( za razliku od prošlog ljeta) neće se zadovoljiti sa pokoljem samo 20% telića ...pokolj će biti daleko TEŽI!

AP
apolon
15:33 30.01.2012.

papar-spray kojim je \" uncle\" Ben B. 30.11 2011( otvaranjem mega-swap linije sa ECB-om) otjerao zloćestog medu prestao je djelovati...napisao sam u prethodnom postu ali ponavljam za dobro svim ulagačima \"igra je gotova\"!agačima \"igra je gotova\"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije