Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vaša prilika za jednu od Executive MBA stipendija!

COTRUGLI Busines School
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
08.04.2016.
u 08:00

Jeste li znali da 74% COTRUGLI alumnija smatra da je upravo MBA program razlog njihovog napretka u karijeri, a njih 53% ostvarilo je povećanje plaće nakon završetka programa? – Postanite i vi dio COTRUGLI uspješne priče i prijavite se na stipendijski natječaj vodeće poslovne škole u regiji.

Dodijelit će se jedna puna, pet polovičnih te određen broj stipendija u iznosu od trideset posto ukupne školarine. COTRUGLI je jedina međunarodna AMBA (Association of MBA’s) akreditirana poslovna škola u Hrvatskoj te okuplja perspektivne polaznike, međunarodne predavače i trenutačno broji 1.600 polaznika i alumnija iz cijele regije.

Profil kandidata za stipendiju
Ako imate iskustva na pozicijama srednjeg i višeg managementa ili ste poduzetnik, a Vaš je cilj nadopuniti znanje i strateške i liderske kompetencije, te se želite okušati u dinamičnim vježbama i poslovnim slučajevima i razmjenjivati najbolje prakse s kolegama koji dolaze iz različitih djelatnosti i industrija, onda Vi u potpunosti odgovarate profilu Executive MBA polaznika.

Iznos pune stipendije: 18.000,00 EUR

Iznos polovične stipendije: 9.000,00 EUR

Iznos tridesetpostotne stipendije: 5.400,00 EUR

 

Kakav je tijek selekcijskog procesa?
Proces za prijave sastoji se od 2 kruga. Prvi korak je on-line prijava ovdje. Drugi dio selekcijskog procesa sastoji se od evaluacijskog intervjua s predstavnicima škole, a najbolji kandidati bit će pozvani na stipendijsko finale u Zagrebu. Svi kandidati imaju jednake šanse u prezentiranju svojih konkurentskih prednosti, vještina i sposobnosti u cjelodnevnom natjecanju pred članovima žirija.

Link za prijave

Rok za prijave: 10. travnja

 

Dobitnici dobivaju stipendiju za međunarodno akreditirani program, module im predvode stručni predavači koji dolaze iz čitavog svijeta i dobivaju prilike za networking s vrhunskim polaznicima iz različitih poslovnih područja. Svi koji se prijave do 10. travnja imaju priliku osvojiti jednu od Executive MBA stipendija i postati polaznik/ca međunarodno akreditiranog Executive MBA programa u Zagrebu.

Iskustva polaznika Executive MBA programa

Nataša Krezić, Direktorica marketinga, H1 TELEKOM
Najvažnija promjena koju sam iskusila kao rezultat Executive MBA programa jest promjena načina na koji pristupam svom osobnom i profesionalnom životu, te važnosti koju sada pridajem ravnoteži ta oba dijela moga života. Nadalje, znam da sam naučila puno više od onoga što trenutno imam mogućnosti koristiti, ali znam da me program i sve što sam naučila, vidjela i čula tijekom istoga pripremilo za izazove budućnosti.

Robert Mehle, Direktor prodaje, IN2 Group
MBA mi je omogućio da vidim cjelovitu sliku. Omogućio mi je da bolje upoznam i razumijem samog sebe, da identificiram svoje prednosti i slabosti te sam naučio kako da budem još prilagodljiviji u svakodnevnim izazovima koji stoje pred nama. Pomogao mi je da imam bolji pogled na organizaciju u kojoj radim ali još važnije je što mi je omogućio da bolje razumijem svoje klijente.

Flavio Gregorović, Direktor tehničkog odjela, Valamar Riviera d.d.
COTRUGLI poslovna škola mi je omogućila jedinstvenu priliku da upoznam mnogo zanimljivih ljudi različitih razina managementa te koji dolaze iz različitog poslovnog okruženja. Danas, nakon završenog Executive MBA programa, mogu reći da su mi stečena znanja i vještine, ali prvenstveno izmjena iskustva između kolega, otvorila nove perspektive u percepciji poslovnog svijeta.  

Želite prijaviti greške?