Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi s dugovima

Varteks: Dio radnika bez plaće, ali i novi ugovor

'23.10.2009., Zagreb - Zoran Koscec, predsjednik Uprave Varteksa.  Photo: Davor Visnjic/Vecernji list'
'Davor Visnjic/Vecernji list'
17.05.2012.
u 21:38

Naš je dug u reprogramu, a i sami smo Vladi ponudili neke prijedloge, vjerujem da ćemo naći izlaz iz teškoća, kaže šef uprave

Uredba ministra financija Linića da poslodavci ne smiju isplaćivati plaće ako nisu uplaćeni i doprinosi u teškoće je dovela i varaždinski Varteks. Dijelu zaposlenika, naime, nije isplaćena plaća za ožujak. – Točno je da u jednom razdoblju nismo mogli uplaćivati doprinose. Naš je dug u reprogramu, koji je jedna od mjera nove vlade. I sami smo Vladi ponudili nekoliko prijedloga, vjerujem da će ona to znati prepoznati i da ćemo naći izlaz iz teškoća – rekao je predsjednik uprave Varteksa Zoran Košćec. No, pojavila se bojazan da su problemi pred kojima se Varteks našao početak njegova kraja.

– Upravo potpisan novi petogodišnji ugovor s Levi’som, kao i slični ugovori s našim ključnim strateškim partnerima, dokaz su da smo na pravom putu. No, Vlada mora definirati fiskalnu platformu koja će tekstilnoj industriji i sličnima omogućiti konkurentnost – zaključio je Košćec.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije