Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poduzetništvo

Vaba banka kreditira poduzetnike Ludbrega

MTČ
Vjeran Žganec-Rogulja
11.03.2010.
u 15:59

U sklopu programa Poduzetnik 3 banka će odobravati poduzetničke kredite, a Grad Ludbreg subvencionirat će kamatnu stopu od jedan do dva posto godišnje.

Grad Ludbreg i Vaba banka iz Varaždina potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji u kreditiranju poduzetnika. U sklopu programa Poduzetnik 3 banka će odobravati poduzetničke kredite korisnicima po dogovorenim uvjetima, a Grad Ludbreg subvencionirat će ugovorenu kamatnu stopu u visini od jedan posto godišnje za uslužne i slične djelatnosti, a dva posto godišnje za proizvodne djelatnosti.

Krediti će se odobravati u iznosu od najmanje pet tisuća eura, uz fiksnu kamatnu stopu od šest do sedam posto godišnje za kupnju, izgradnju, uređenje ili proširenje gospodarskih objekata, kupnju građevinskog i pripadajućeg zemljišta te uređenje infrastrukture, nabavu opreme ili dijelova opreme, nabavu prijevoznih sredstava u funkciji poduzetništva, nabavu strojeva i opreme za poljoprivredu, nabavu rasplodne stoke i nazimce, kupnju poljoprivrednih zemljišta te obrtna sredstva. Rok otplate je do deset godina uključujući poček do dvije godine, izuzev za obrtna sredstva. Projekt će se provoditi do iscrpljenja ukupnog iznosa od 2,5 milijuna kuna. Korisnici kredita mogu biti mala i srednja trgovačka društva, obrti, odnosno vlasnici obrta, zadruge, ustanove, fizičke osobe u slobodnim zanimanjima te obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije